Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hizni szeretnek. Mit tegyek?

Hizni szeretnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok 172magass 51kg.

szerintetek mien gyogyszert(vitamint) szedjek hogy megjojjon az etvagyam vagy mien eteleket egyek hogy hizzak ??

2013. ápr. 15. 18:47
 1/10 Gergely123 válasza:
McDonald
2013. ápr. 15. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
A b vitaminnak van étvágyjavító hatása. FŐleg a b12-nek. Szedheted kapszulaként, vagy fogyassz ebben gazdag ételeket. Ilyenek pl. az állati bensőségek, máj, vese, velő, de sok van a tejben és tejtermékekben valamint a tojásban is, ezen kívül még a halfélékben és a káposztában.
2013. ápr. 15. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit szoktál enni?
2013. ápr. 15. 19:01
 4/10 anonim válasza:
A B vitaminok valóban étvágyjavító hatásúak. Egyél rendszeresen, teázz sok mézzel, egyél tésztát sokat és értékesebb szénhidrátokat is! Legyél friss levegőn az meghozza az étvágyad meg mondjuk menj úszni az is rendesen étvágyat csinál.
2013. ápr. 15. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezekkel a tanácsokkal sokra nem fogsz menni, ha genetikailag vagy vékony, ahogy én is. Én 56-57 voltam 6-7 éve még. Hiába ettem a sokat, nem sokat híztam. Az igazi változás akkor következett be, amikor elkezdtem sok fehérjében gazdag kaját is enni a szénhidrát mellett. Most 70 vagyok. Naponta 3-4x eszek csak, és csak arra figyelek, h minden kajálással legalább 20 g fehérjét egyek. Mellé persze teljes kiőrlésű kenyeret, rizst eszek, de nem mérem,h mennyit, ha sok fehérjét eszek, úgyis szénhidrát jólesik mellé. És azért edzeni is szoktam itthon. A b vitamin nem tesz csodát egyébként, tényleg kicsit növeli az étvágyat, de kilókat nem fogsz felszedni tőle. Többet érsz azzal, ha kimész mozogni, nagyobb étvágyat csinál.
2013. ápr. 15. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:

"Én 56-57 voltam 6-7 éve még. "

Ez a normál súly 170-175 centire, erre minek hízni még? 57 kg vagyok, 176 cm és van egy apró pocakom is...meg a fenekemen is van felesleg.

2013. ápr. 15. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te mi alapján számítasz normál súlyt, most direkt meg is néztem két kalkulátorral is az én magasságom. 175 magas vagyok, ehhez az egyik 67,5, a másik 69 kg-t írt ideális testsúlynak. De azt se értem,h neked hogy lehet pocakod 57 kg-san. Mindegy. Az 57 az biztos,h nem normális testsúly egy 170-175 magas férfinak.
2013. ápr. 15. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze csak akkor érvényes amit írtam, ha a kérdező fiú, mert a nemét írta. De ha lány, akkor is érvényes,h egyen több fehérjében gazdag kaját, ne mekit és rengeteg ch-t.
2013. ápr. 15. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

" Az 57 az biztos,h nem normális testsúly egy 170-175 magas férfinak."

:D:D:D már értem!! én nő vagyok és azt hittem te is :D férfinak valóban ez az egészséges testsúly :)

2013. ápr. 15. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, férfi vagyok:). Ettől függetlenül, ha a kérdező nő, akkor is érvényes, amit írtam. Próbáljon meg több fehérjedús kaját enni. Ha nő, akkor meg 58-60 kg neki az ideális.
2013. ápr. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!