Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit rontok el? Hízni szeretnék!

Mit rontok el? Hízni szeretnék!

Figyelt kérdés

Gyógyulófélben lévő anorexiás vagyok, egy éve is elmúlt, hogy az voltam és hízni szeretnék, mégse megy fel rám annyi amennyit szeretnék

A napom kb így néz ki máskor is, de most a mait írom le:

Reggeli: egy nagy sós perec activiával

Tízórai:2 fornettis pogácsa két nápolyi

Ebéd: sárgaborsóleves, sült krumpli és két olyan virsli aminek a közepében sajt van és baconbe van csavarva

Uzsonna: egy mákos muffin, egy mogyorókrémes túró rudi

Vacsora: másfél zsemle, két sonka, két szelet sajt

Most még készülök enni egy fornettis pogácsát egy szelet sütit és inni egy kis kakaót

Ezt csinálom már régóta, mégse hízok.Mit egyek még? Belém fér e még valami?

Amúgy 16 éves 175 centi és 48 kg vagyok :(:(:P

Segítsetek!

2011. aug. 1. 20:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én 170cm vagyok és 45 kg voltam de voltam kevesebb is. most 60 kg vagyok. titka: esténkén rengeteg édesség, sokkal kevesebb mozgás tudom egészségtelen de használt. És a nyugodt élet is segített benne.
2011. aug. 1. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem lehetne, hogy szendvicseket egyél, felvágottal, a kenyér, zsömle hízlala. Reggelire 3 szelet kenyér, tízóraira 2 szelet, ebédre krumpli vagy tészta, délután 3 szelet kenyér és vacsorára valami krumplis, vagy tésztás kaja. Tehát sok szénhidrát. A virslitől éhen lehet halni, az nem hizlal.
2011. aug. 1. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
8-10 szelet kenyér segít naponta.
2011. aug. 1. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Sportolj, különben

1. zsírban jön fel

2. nem fogsz hízni

Amúgy írtam privit.

2011. aug. 1. 21:07
 5/11 anonim válasza:
Ne felejtsd el a mozgást sem, az emberi test nem úgy működik, hogy amikor sokat eszik akkor kövér, ha keveset akkor sovány... . Egyébként ha folytatod és emellett sportolsz is valamit, meg lesz az eredménye később, ez biztos.
2011. aug. 1. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
azért zöldséget meg gyümölcsöt is ehetnél
2011. aug. 1. 22:55
 7/11 anonim válasza:

Hetente fél kilogramm testsúlygyarapodásnál többre nem kell törekedni, mivel nem szabad megterhelni a szervezetet. Növelni kell az étrendben a fehérjék, a zsiradékok és a szénhidrátok mennyiségét, mert ez adja a többletenergiát. Ha napi 500 kcal-val fogyasztunk többet, mint amennyit a szervezetünk felhasznál, akkor elérhetjük a megközelítőleg heti fél kilogrammos súlygyarapodást, de oda kell figyelni a mikrotápanyagok és a napi 1,5-2 liter folyadék felvételére is, amelyeknek kiemelkedő szerepük van az energiát adó tápanyagok hasznosulásában.

Fontos a rendszeres, naponta többször, ötször vagy hatszor történő étkezés, de nem szabad túlterhelni az emésztőrendszert. A tízórai és az uzsonna lehet például gyümölcs vagy gyümölcsturmixok, illetve olajos magvak kis mennyiségben. Az étrend tartalmazzon utóvacsorát is, ami lefekvés előtt fél órával kis mennyiségű étel fogyasztását jelenti (például egy doboz kefir, két darab keksz, egy darab zsírszegény kockasajt, egy lágy tojás, stb). A tányérra mindig kis adagokat kell tenni, mert a nagyobb adag étel látványa elveheti étvágyunkat. Ne édesítsük túl az ételeket, és erős, csípős fűszereket sem ajánlatos használni, de a többi, főleg zöld fűszer használata előnyös, mivel javítják az étvágyat, az ízetlen étel pedig rontja az evés élvezetét.

2011. aug. 1. 23:14
 8/11 anonim ***** válasza:
azt mondják a tészta hizlal,pl bolognai spagetti ebedre...bar en nem tapasztalom magamon,sajna nekem a genek a hibasak,en is hiznék,eszek mint allat,azt semmi,48 kilo vagyok,175 cm,30 éves,apam ilyen vékony batyam,...es en is,nem tehetek rola,de enni ehetek barmit,neznek is mikor jo sokat eszek,hogy hogy nem marad meg...na jo kerdes,a genekre hivatkozom
2011. aug. 5. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Ess teherbe,a hízás garantált.

(persze ez csak vicc.)

2011. aug. 5. 16:03
 10/11 anonim válasza:
Kínai kaja, ne egyél választékosan, a lényeg pedig, hogy egész nap csak ülj. (wc-re azért kimehetsz, vagy az otthoni egyéb dolgokat végezni XD)
2011. aug. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!