Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hízni szeretnék. Már nem...

Hízni szeretnék. Már nem tudom mit tegyek 10 kg érdekébe. Kinek van jó receptje?

Figyelt kérdés
sokat olvastam itt ebben a témában,de mindenki ír mindent.165/50kg lány vagyok.Sok mindent kipróbáltam,de sajnos eredménytelenül.Halottam,hogy tömegnövelő vagy fehérje jó erre,de csak edzés mellet.Nekem edzeni eljárni időm nincs.Vendéglátásban dolgozom s sajna össze vissza megyek.Azt bevallom ez a táplálkozásom felborítja mert sokszor csak picit eszek s ha szabadnapos vagyok akkor szoktam rendesen.Milyen tömegnövelő,vagy fehérje jó hízásra?köszönöm a segítséget.
2012. dec. 21. 00:37
 1/7 anonim válasza:
42%
Egyél meg éjszaka 2-3 szelet kenyeret kolbásszal szalonnával, vagy egyél meg éjszak 3 tábla csokit. Garantáltan hízni fogsz.:D Egyébként itt van egy kezdőknek ajánlott tömegnövelő fehérje: [link] ez nem biztos hogy ha nem edzel akkor hatásos is, és nem tudom hogy lányoknak ez való lenne-e leginkább fiúk férfiak szoktak ilyet vásárolni akik gyúrnak.:D De mondom az éjszakai evés az hízlal ezt tapasztalatból mondom mivel én is híztam rövid idő alatt mert fent voltam éjszaka és ettem.:D 20/f
2012. dec. 21. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Minek akarsz ennyivel hízni, hiszen pont jók az adataid!? :S

Mindenesetre, ha tényleg ez a cél, egyszerűen egyél többet, és nehezebb ételeket, meg desszerteket. Most karácsonykor ezt nem lesz nehéz megvalósítani. :)

2012. dec. 21. 08:16
 3/7 Csivibaba ***** válasza:

Az engem is érdekelne, hogy miért akarsz hízni? Pláne ennyit...

Ha mozgás nélkül hízol, akkor arra számíts, hogy nem biztos, hogy tetszeni fog a végeredmény...

,,A leghizlalóbb élelmiszerek a következők: lisztet tartalmazó ételek, kenyér és péksütemények, a sült és főtt tésztaféleségek, az olajos magok, olaj, dió, mandula, aszalt gyümölcsök, szilva, szőlő, banán, mák, cukorból készült édességek, csokoládé, tejszín, tejföl, vaj, zsíros sajt és zsíros felvágottak, füstölt kolbász, tepertő, zsíros marha- és sertéshős, bőrös kacsa- és libahús, kövér sonka, de a sor vég nélkül folytatható.

A hizlaló ételféleségeknek se szeri, se száma, íme néhány a bőséges felhozatalból: töltött káposzta tejföllel, zsíros húsból készült fasírt, füstölt kolbász, gulyásleves, sajtos rakott krumpli, rántott hús, majonézzel kevert ételek, szalonnás rántotta, rizses húsféleségek, gyorsétteremi ételek, libamáj, tésztaféleségek, nudli és szilvás gombóc, torta, parfé, csokoládékrém, tejszínes fagylalt stb.

A hízókúrának vannak bizonyos feltételei, melyeket a sikeres súlygyarapodás érdekében mindenképpen be kell tartani. Ezek éppen azok a szabályok, melyeket egy fogyókúrázónak el kell kerülnie, vagyis:

Tartsunk pót-vacsorát közvetlenül lefekvés előtt. A menü lehet bármilyen édesség vagy süteményféleség, tejszínhabos kakaó, túrókrém cukorral és tejszínnel stb.

Napközben és Tv-nézés közben is bármit nassolhatunk, amit megkívánunk: süteményt, csokoládét, diót, mogyorót stb.

Végül ne feledjük, hogy a lényeg ebben az esetben is a rendszeresség, vagyis naponta legalább öt alkalommal kell étkezni, mindig azonos időben.,,

2012. dec. 21. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Snickers csokit darabolj fel és azt eszegesd étkezések között. Ez is segít.
2012. dec. 21. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Kellemes karácsonyi ünnepeket s boldog új évet mindenkinek.
2012. dec. 21. 23:16
 6/7 anonim válasza:
sajt. mert az jó..
2013. febr. 18. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajna hiába eszek bármikor bármit azok a fránya kilók nem akkarnak jönni.Nem tudom mi igazz abból,hogy konditerembe vannak valami porok mik segítenek ebbe.tudnátok mondani párat?sajna edzeni a munkám véget nem tudok eljárni.
2013. febr. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!