Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy "tejtermék = halál"?

Igaz, hogy "tejtermék = halál"?

Figyelt kérdés

Azt mondta valaki, hogy tej, tejtermék = halál, mert a felnőtt szervezet nem tudja lebontani/emészteni a laktózt és amit megeszünk tehén eredetű tejterméket, az "rohad bennünk". Szerinte csak kecsketejet, kecskesajtot ehetünk.

Én úgy nőttem fel, hogy "tej: élet,erő,egészség". Most kiderül, hogy végig rosszul táplálkoztam?

2013. ápr. 10. 02:01
1 2
 11/12 ivilicious ***** válasza:
100%
jó is a házi tej:)
2013. ápr. 11. 08:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, örülök, hogy ennyien megerősítettetek, mert én is imádom a tejet. (Szerintem az illető, aki ezzel rámijesztett, arra gondolt, hogy agyontartósítózott meg hőkezelt stb. tejek kaphatók, dobozban, ezek "sosem láttak tehenet", amiben biztos igaza van.)

Igazi, házi tehéntejet egyszer ittam, gyerekkoromban, és őszintén szólva nem ízlett, mert zacskós tejhez szoktam (akkor még olyanok voltak csak). Talán ma sem tudnám a frissen fejt házitejet meginni. De biztos egészségesebb mint a dobozos bolti tej. Kecsketejhez még sosem volt szerencsém, de kíváncsi lennék rá, milyen.

Valaki írta, hogy a csontoknak milyen jó a tej. Valóban, én tejen-tejterméken nőttem fel és (bár a sok édesség miatt vannak rossz fogaim), de alapjában jók és a csontjaim is nagyon erősek, sportolok is, és örülök, hogy a szüleim nem kólán meg szénsavas üdítőn neveltek fel, mint sok mai óvodást a szülei...

2013. ápr. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!