Igaz, hogy "tejtermék = halál"?
Azt mondta valaki, hogy tej, tejtermék = halál, mert a felnőtt szervezet nem tudja lebontani/emészteni a laktózt és amit megeszünk tehén eredetű tejterméket, az "rohad bennünk". Szerinte csak kecsketejet, kecskesajtot ehetünk.
Én úgy nőttem fel, hogy "tej: élet,erő,egészség". Most kiderül, hogy végig rosszul táplálkoztam?
A mai öregek mind tejen nőttek fel. Akit nem tudott szoptatni az anyukája, már a születésétől kezdve tehéntejet kapott. Sokkal egészségesebbek, mint a mai, tápszeren felnőtt gyerekek.
A tejben kalcium és D vitamin van, ami erősíti a csontokat. Különösen a gyerekeknek és öregeknek fontos a tejfogyasztás.
Néhány, magát tudósnak mondó ember találta ki ezt a "tej nem egészséges" marhaságot.
A neten mindenre találsz egy olyan cikket,hogy miért is rossz az.
Nem kell vele foglalkozni,sőt szerintem az ezzel járó stressz még rosszabb.
nagy mennyiségben tényleg nem tudjuk megemészteni a tejtermékeket, régen volt a puruttya.hu-n is ebből egy 'kihívás',hogy igyatok meg 3 liter tejet, és vegyétek fel...én kettőig jutottam ,aztán kijött (ez volt 4-5 évvel ezelőtt).
normális mennyiségben viszont egészséges, tök8 milyen tej,persze a legjobb a tartósítószermentes...a sajt is,és a joghurt is hasznos...meg uge a fehérje izommá épül át,és azt táplálja, hiába zsírosak, nem olyanok,amik agyon hízlalnak
ezt imádom a "mai" világban , mindenre rásütik , hogy ne egyed , ne igyad mert rossz ...
aha , persze , ezer évig jó volt mindenkinek , de most hirtelen kiderül , hogy az mégsem jó
áááááá hihetetlen komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!