Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nekem mennyi idő kéne, hogy...

Nekem mennyi idő kéne, hogy éhenhaljak? :D

Figyelt kérdés
Most csak kiváncsiságból kérdezem, nehogy félreértés legyen.. Szóval én fél óránként éhes vagyok és eszek is de nem hízok semmit 15 éves vagyok 50 kg, nem nagyon eszek húst, bár ha kell megeszem, de nem vagyok oda érte.. Mindent össze vissza eszek, és így se nagyon hízok.. mennyi idő kéne az éhenhaláshoz?

2013. jan. 1. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Kb. 6 hét.
2013. jan. 1. 21:34
 2/11 A kérdező kommentje:
6 hétig kaja nélkül? :O
2013. jan. 1. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen én is így voltam. Most 22 vagyok, és mostanában már ugyanannyi kajától, mint amennyit régen ettem hízok mint a fene :(
2013. jan. 1. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

5 hét után már a kukacok esznek belőled .

Egy ember körülbelül egy-másfél hét alatt tud éhen halni . De 2 hétnél többet biztosan nem bír ki táplálék nélkül egy jó súlyban lévő ember se .

2013. jan. 1. 22:36
 5/11 anonim válasza:
0%
2 hét alatt nem halsz éhen. 3, max 4 hét a reális :)
2013. jan. 1. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom / tanultam hogy víz nélkül 3 napig lehet ki bírni kiszáradás nélkül . Étel nélkül pedig egy hétig .

A túlélés törvényeiben is ezt szokta mondani Bear és biológiából is úgy tanultunk , hogy az emberi test egy hétig elegendő energiaforrást tud eltárolni .

2013. jan. 1. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Állítólag 40 napig lehet kibírni, de ezt már eléggé megsínyli a szervezet.

A Biblia szerint Jézus is 40 napig böjtölt, de vizettermészetesen ivott. Abban nem vagyok biztos, hogy evett-e szöcskét és sáskát, vagy az a keresztelő János volt. Bár egy egészséges, jó fizkai adottságú 33 éves férfi esete azért más, mint egy átlagemberé. Így átlagemberként eléggé valószínű, hogy akár maradandó következménye is lehet a vitaminok és nyomelek hiányának.

2013. jan. 1. 23:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs, kissé elrontottam a helyesírást. :(
2013. jan. 1. 23:41
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
40 napig kaja nélkül ??? Jó reggelt ! A biblia egy mesekönyv aminek a valóságtartalma talán eléri a 30%-ot . hétnél tovább nem bírnád ki . Mert nincsen a szervezetedben elegendő fehérje , szénhidrát és zsír tartalék .
2013. jan. 2. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Akik valamiért éhségszrtájkot tartanak, azok kb 30-40 nap múlva kerülnek életveszélyes állapotba, de ha ilyenkor lekezdik öket mesterségesen táplálni, akkor még életben maradnak és utána teljesen helyreáll az egészségük. Ez természetesen CSAK az nemevésre vonatkozik, az ivásra nem.

Egy-két hetet minden ember kibir, olyan nincs, hogy ennyi éhezéstöl komolyabb baja lenne. (Kivéve a kisgyerekeket vagy csecsemöket)

2013. jan. 2. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!