Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lefeküdhetek vagy csináljak...

Lefeküdhetek vagy csináljak még valamit?

Figyelt kérdés
A mai napom elég mozgalmasra sikeredett az ünnepek miatt. Sok rokonnál voltunk és elég jól ettem mindenfélét de estére meg annyira elkezdett fájni a hasam és úgy körülbelül 2 órán keresztül fájt mert annyira tele volt vagyis én nem is tudom. Még most is érzem hogy elég jól tele van..szerencsére már nem fáj. 7 órakor ettem utoljára. Mindenhol azt olvasom hogy tele hassal nem jó lefekedüni..de akkor most mit csináljak?

2013. márc. 31. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Feküdj le nyugodtan. Alvás előtt 4 órával már nem jó enni, az meg most telik el. Meg különben is, ha néha van ilyen, semmi bajod nem lesz. Ha fennmaradsz, holott fáradt vagy, akkor lehet bajod.
2013. márc. 31. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ! :) Ágyba is bújok...Jóéjt!
2013. márc. 31. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Aludj jól! :)
2013. márc. 31. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!