Azzal a kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy szerintetek lefeküdhetek-e a barátommal? Én idén leszek 15 éves, a barátom pedig tavaly töltötte a 16-ot.
Már lassan egy éve "kavarunk" úgymond, vagyis jártunk is, de akkor nem sok ideig, de aztán kb. március-április óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és flörtölgetünk meg minden, és egyre többet beszélünk a szexről meg ilyenek. Petting már volt. én is szeretem nagyon őt, meg úgy veszem észre hogy ő is kötődik hozzám, de mégis úgy érzem, hogyha "oda" kerülne sor, akkor lehet félénk lennék.
Szerintetek lefeküdjünk egymással, vagy inkább várjunk még egy picit? Ti mit gondoltok erről az egészről?
Légy szíves épkézláb válaszokat adjatok!! : )
Leírásod alapkán még nagyon éretlen és gyerekes vagy, én a helyedben várnék, nem is egy, inkább 2-3 évet minimum.
De te tudod...
"úgy veszem észre hogy ő is kötődik hozzám"
Ez lehet simán kangörcs is. Persze nincs azzal gond, csak nehogy pofára ess utána.
Többször is éreztette már velem, hogy szeret. Valahányszor megpróbált rám haragudni, vagy egyszerűen csak elfelejteni és nem tudomást venni rólam, nem tudott, mert utána mindig írogatott hogy nagyon szeret, és nem tud elfelejteni..
Vagy szerintetek mindez csak azért van, mert nem fekszik le vele senki, és így én csak egy szexre kellenék, aztán otthagyna? Mert már elég sokszor gondoltam erre is.. De nem tudom.
Mindegy is igazából, ha ennyire bizonytalan vagy, várj vele.
Vagy mit akarsz, hogy rábeszéljünk a szexre, csak hogy végre te is túl ess rajta? Semmi értelme. 15 évesen még rohadtul ráérsz ilyesmivel foglalkozni.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem akkor inkább várok vele... de félek, hogyha nem fekszem le vele, akkor meg itt hagy... Jézusom, tudom hogy hülyén hangzik meg minden, de valahogy mégis ez az érzésem támadt.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!