Azzal a kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, hogy szerintetek lefeküdhetek-e a barátommal? Én idén leszek 15 éves, a barátom pedig tavaly töltötte a 16-ot.
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve "kavarunk" úgymond, vagyis jártunk is, de akkor nem sok ideig, de aztán kb. március-április óta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és flörtölgetünk meg minden, és egyre többet beszélünk a szexről meg ilyenek. Petting már volt. én is szeretem nagyon őt, meg úgy veszem észre hogy ő is kötődik hozzám, de mégis úgy érzem, hogyha "oda" kerülne sor, akkor lehet félénk lennék.
Szerintetek lefeküdjünk egymással, vagy inkább várjunk még egy picit? Ti mit gondoltok erről az egészről?
Légy szíves épkézláb válaszokat adjatok!! : )
2013. jan. 7. 20:22
11/13 anonim válasza:
Édes kicsi bogaram! Ha ez egyáltalán megfordul a fejedben, mint kérdés, akkor egyértelműen várnod kellene! Majd akkor feküdj le vele (vagy mással), ha biztosan tudod, hogy ez a helyes, semmi kétséged nincs. Egyébként 15 évesen még várhatnál!
12/13 anonim válasza:
Az a legnagyobb baj a nőkkel hogy gondolkoznak hogy milenne ha megcsinálnánk és milenne ha nem. Ha úgy érzed feküdj le vele ennyi!
13/13 anonim válasza:
Ne azért várj vele mert fiatal vagy hanem azért mert bizonytalan vagy és a szüzességed ne bizonytalanságban veszítsed el. És ha ettől félsz hogy ott hagy mert nem fekszel le vele akkor még nem eléggé biztos a kapcsolatotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!