Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért hivnak vissza gyerekekne...

Miért hivnak vissza gyerekeknek forgalmazott terméket?

Figyelt kérdés
Régebben is vettem Minimax szivószálat,akkor még vitaminos volt.Majd észrevettem,más lett az összetétele.Ma gyerkőc unszolására megint venni szerettem volna ,de ahol mult héten láttam ott közölte az eladó,hogy visszahivták a terméket.Hogy is van ez?És ez csak egy termék mi van a sok ezer félével?
2013. febr. 23. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom mérgező anyag volt benne. Előfordul. Nem cask gyereknek forgalmazott termékeket hívnak vissza, hanem minden félét. Volt már pirospaprika, uborka, keksz mérgezés. Ha ennyire tartasz mindenféle mérgezéstől akkor menjetek át bio-gazdálkodó életmódba, mint ahogy manapság divat lett. Ha továbbra is vásárolni fogsz szuper-hipermarketekben, akkor fogadd el, hogy mérgeket eszel, még akkor is, ha nincs ráírva és nem hívják vissza.
2013. febr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!