Fagylaltot szeretnék készíteni a gyerekeknek de nincs fagyigépem mondjatok egy jó receptet! Segít valaki?
Jó receptek vannak, de a fagyi állaga nem lesz olyan, mint a gépi fagyié.
Ha hűlés közben gyakran átkevered habverővel, akkor valamit javít az állagán.
Én házi joghurt alapba szoktam gyümölcsöt tenni meg egy kis tejszínhabot, ha van. Édesítésnek mézet használok.
Gyümölcs helyett tehetsz bele kókuszreszeléket vagy kakaóport is.
Tejszinhabot keverj el kis cukorral és kakaóporral, verd fel habverővel, néha kavargasd meg a mélyhűtőben és akkor egyétek, amikor már fagyiáűllagú, később nagyon megkeményedik.
Epret villával törd szét, adj hozzá cukrot, joghurtot, turmixold össze, majd adjál hozzá felvert tejszinhabot, ezt is néha meg kell kevergetni, 1-2 óra után már ehető.
Ez elég drága, de nekünk ilyenünk van és nagyon jó: [link]
Én sima gyümölcsös joghurtot szoktam ezzel megfagyasztani, nagyon finom.
Én ezt csináltam régen, és nagyon szerettük, olyan volt, mint a vienetta.
3csomag tejszínhabpor, 4dl tej, 3ek cukor, 1 vaniliáscukor. Felverni habosra, és fagyisdobozba(vagy múanyagdobozba tenni, közé csokidarabokat rétegeztem és nagyon fini volt, és egyáltalán nem drága:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!