Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes hohyha a...

Szerintetek helyes hohyha a suliban a éhezö gyerekeknek adományozok?

Figyelt kérdés
A mi családunkban nem éhezik senki és valamikor amiket én is szeretek odadom szegény gyerekeknek.Mivel a mi családunk valakik szerint szerencsés ezért ezt csínálom amit én is szívesen megennék sulis kaját azt is el adományozzom sokszor.Elnézést a helyesírási hibákért.13/fiú
2012. márc. 6. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez természetesen nagyon nemes gesztus, és bár mindenki ilyen lenne. :)

Azért arra figyelj oda, hogy te ne maradj éhes! És mindenképp győződj meg róla, hogy ne adományozz többet, mint amit "megengedhetsz magadnak". Ezt úgy értem, hogy a szüleid akkor biztos nem örülnének ennek, ha kiderülne, hogy közben igazából nem nagyon tudnak mondjuk duplán ételre költeni, és gondot okoz hosszú távon, hogy (most durván fogalmazok) "még pár gyereket is etetnek."

Szóval, szerintem nagyon jó, amit csinálsz, csak odafigyelve. :)

2012. márc. 6. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
persze. Ha tudsz olyat a suliban akinek nem telik tízóraira vagy ebédreés nekiadod, az helyes. Hiszen te ehetsz amit akarsz,ő pedig esetleg nem.
2012. márc. 6. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Valahol itt kezdődik a jóság. Amit esetleg te is megennél, ha oda tudod adni, azt jelenti, hogy tudsz lemondani. Egy lépés az önzetlenség felé. Jól van. Mindig meg fogod tudni osztani a javaidat. Kívánom, hogy mindig legyen amit megoszthass. Megmelegedett egy kicsit a szívem környéke, mikor elolvastam, amit írtál.
2012. márc. 6. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:
VAlamikor olyat is csínáltam hogy osztály kiránduláson valaki nem tudott venni semmit sem a emlékbe és megvettem neki a pénzemböl láttam hogy örült neki és én is mosolyogtam magamban.
2012. márc. 6. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
13 éves fiú, aki nem akar nagyfiú lenni, nem akar vagánykodni, csak jó akar lenni. Ritka. Maradj meg mindig ilyennek, és ne engedd meg a világnak, hogy félrevigyen. Ölellek nagyon, és sok szeretettel.
2012. márc. 6. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, bár nem ismerlek, nagyon büszke vagyok rád :) Remélem, az én öcséimből is ilyen jó srácok lesznek, mint te :) Csak így tovább!
2012. márc. 6. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon jólelkű vagy Kérdező, maradj egész életedben ilyen tisztalelkű és segítőkész másokkal :)

Annyira örülök hogy vannak ilyen emberek :)))

2012. márc. 6. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Maradj mindig ilyen!
2012. márc. 6. 21:39
 9/10 doboszoli ***** válasza:
100%

Fiatal Barátom!

Bizisten megkönnyeztettél.

Sok sikert kívánok Neked az életben, és mint fent többen írták, maradj ilyen jólelkű. Bár ez nem lesz nehéz Neked, hiszen nem szerepet játszol, hanem szívből jön.

2012. márc. 7. 05:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen a válaszokat megprobálok mindig minnél többet adományozni.Mert attol mert még amikor nálunk együtt van a család akkor egyszere több főétel van nekünk szerencsére de másoknak sajnos nem.
2012. márc. 7. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!