Mikor ehető a narancs/citrom héja?
Sok recepthez írják, hogy kell, de van amikor rá van írva, hogy semmilyen formában nem fogyasztható, de van olyan is, hogy csak a vegyszer neve van ráírva. Láttam bionarancsot, arra meg rá volt írva az avegyszer neve, amit más citromon is láttam, de oda volt írva, hogy ez csak egy viaszos védőréteg, alapos mosás után fogyasztható!
Na szóval valaki tud esetleg konkrétumot, hogy melyik vegyszer az, amit le lehet mosni, és melyik az, amit inkább ne együnk meg? Vagy melyik országok esetén bízzunk meg a ráírt dolgokban, és melyik esetén legyünk inkábbóvatosak?
Kösz. Ezt a szócikket én is olvastam. De 1. nem tudom, hágy mg jut átlagban egy narancsra/citromra, 2. nem tudom, hogy ez mennyire mosható le.
Na de nem ez az egyetlenegy szer.
Viszont most googleztam egy jó cikket!
Van előttem egy citrom, abban mindjárt háromféle szer is van! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!