Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Citrom és narancs héját...

Citrom és narancs héját hogyan lehet eltenni későbbre sütibe?

Figyelt kérdés
Olyankor, amikor sokat fogyasztunk eltenni a héját, hogy amikor csak sütibe kell, ne kelljen venni.
2012. dec. 20. 04:47
 1/4 Mara Acoma ***** válasza:

Reszeld le és egyszeri adagokban befóliázva tedd be a fagyasztóba. A citromét ki is lehet szárítani a radiátoron és akkor papírzacsiban eláll (lereszelve száríts)

A narancsét nem szárítottam még, nem használom a héját.

2012. dec. 20. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

én amikor sok van, apró kis szeletkékre vágom (persze előtte a narancsot jól megsikáljuk )és cukorszirupban megfőzöm. kicsi üvegekbe teszem, ami egy sütihez nyáron elég.mindig meglepődnek , hogy mitől ilyen finom narancsos a muffin pl, amikor narancs sehol :)

de a citromhéjnak valót kifacsarás után lefagyasztom egy zacskóban. a fél citromhéjakat kőkeményen nagyon könnyű lereszelni, így soha nem megy kárba a teába szánt citrom héja sem.

2012. dec. 20. 05:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. dec. 20. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Éljen a Google !!! esetleg saját ötlet, tapasztalat???
2012. dec. 20. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!