Mit lehetne csinálni narancs, vagy citrom ízű spagettitésztából?
Figyelt kérdés
Nagyon durván le volt akciózva, én meg vettem egy-egy csomaggal mindkét ízből, gondoltam, kipróbáljuk. Aztán már csak itthon kezdtem el gondolkodni, hogy jó, de mit tudok belőle csinálni?2012. szept. 21. 19:49
1/10 anonim válasza:
Tejszínes tészta mondjuk sült hallal :D Most hirtelen ez az ötletem támadt :D De megsúgnád h hol akciós? V ez nem az üzlet akciója csak rajtuk maradt?
2/10 anonim válasza:
ha tényleg jó íze van, én tésztafelfújtat sütnék belőle..
3/10 A kérdező kommentje:
Ez ilyen "rajtukmaradós" akció volt. :)
Várok még ötleteket, köszönöm az eddigieket, aztán majd megírom, mi lett belőle :)
2012. szept. 21. 20:11
4/10 A kérdező kommentje:
Ja, de hogy jó-e az íze, azt csak az elkészítés után tudom megmondani :)
2012. szept. 21. 20:13
5/10 anonim válasza:
Gondoltam talán ettél már ilyet. Én még nem is hallottam, de majd ha látok valahol lehet megpróbálom.
6/10 anonim válasza:
Én csiliset ettem :D Az finom volt :D
7/10 anonim válasza:
lidl-ben volt:D én is vettem,grillezett csirkemellel és szósszal csináltam meg a narancsosat,jelentem,nagyon ízletes lett.
8/10 anonim válasza:
én is vettem olyat! még csak a citromosat kóstoltam. sajtos-tejfölösen ettem meg, de eléggé vécészagtalanító íze volt és meg is állapítottam, hogy inkább édesen kellett volna megenni, mondjuk dióval, vagy grízzel és lekvárral.
9/10 A kérdező kommentje:
7!
Milyen szószt csináltál hozzá?
2012. szept. 22. 08:20
10/10 anonim válasza:
szerintem főzd ki, keverd össze mazsolával meg túróval, cukorral, tegyél rá tojáshabot és be a sütőbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!