Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni Citrom, Soproni...

Soproni Citrom, Soproni Narancs. Kóstoltátok már?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen fedeztem fel egy boltban a Soproni Citrom nevű italt. Kíváncsi voltam, hogy a Szőke Ciklon kapott-e más nevet, de nem, ez egy 2%-os üdítő. Venni még nem vettem, tehát nem is kóstoltam, ahogy a Narancsot sem. Nektek van tapasztalatok már belőlük? Megéri, ha egy sör alapú üdítőre vágyom?
2011. ápr. 17. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam mindkettőt és jók. A Soproni Citrom majdnem ugyanaz, mint a Gösser Citrom(nekem utóbbi is ízlett), a narancs is finom, én már ittam korábban narancs radlert Németországban, és ebben sem csalódtam. De kóstold meg, és meglátod!
2011. ápr. 17. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A soproni citrom nagyon finom, főleg nyáron, bár ha egy kicsit több alkohol lenne, akkor még jobb lenne.
2011. ápr. 17. 20:37
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Gyerekeknek jó ebéd után.
2011. ápr. 17. 20:41
 4/17 anonim ***** válasza:
Soproni sőrt nem igazán szeretem, a citromosat sem kedvelem, de a narancsos ízlik.
2011. ápr. 17. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Narancsoset még nem ittam, citromosat már igen, és Ausztriában bodzás Radlert. Utóbbi nekem kicsit túl édes, de a citromos sör finom.
2011. ápr. 17. 21:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a citromos verzió jobb, de a narancsos is kellemes tud lenni.
2011. ápr. 17. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma kóstoltam a narancsosat, és nekem nagyon ízlett. Nem nagyon szeretem a sört, főleg ha az különösen keserű. Ennek sör íze volt, de mégis a narancs is érződött, és cseppet sem volt keserű. Ha csak üdítőre vágysz, szerintem megéri, bár szerintem ez inkább egy csajos ital. 28/N
2011. ápr. 17. 22:17
 8/17 doboszoli ***** válasza:

Nálam citromosban a Borsodi frisss viszi a pálmát, megelőzve a Gössert is. Jól lehűtve szeretem ha van lehetőségem, egy fél vodkát paszírozok bele, ad egy "tartást" az egyébként híg italnak. Az alap Borsodit nem szeretem.

A napokban kóstoltam meg a Soproni narancsot, nekem nem jött be.

2011. ápr. 18. 05:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Gösser Citromot még nem ittam, de ha jobbnak érzik, akkor már nem lehet rossz ez a Soproni sem. A Borsodi Frisst én inkább üdítőnek érzem, de annak nagyon finom. Nekem nincs problémám azzal, ha csak 1,5-2%-os egy ilyen ital, nagy melegben jobb, mint a sör, kivéve ha egy nagyon hűvös kocsmában isszuk. A Szőke Ciklonnal is az lehetett a baj, hogy képes ütni észrevétlenül :)

A narancsostól még vonakodom, de mindenképp kipróbálom, elvégre még egy strigula a listámon...

2011. ápr. 18. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Soproni citromosat ittam már, jó volt (bár a Gösser citromosa a nyerő nálam. Narancsosról itt hallok először, holnap veszek, ha kapok, és utána nyilatkozom.

Üdv!

2011. ápr. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!