Soproni Citrom, Soproni Narancs. Kóstoltátok már?
Nálam citromosban a Borsodi frisss viszi a pálmát, megelőzve a Gössert is. Jól lehűtve szeretem ha van lehetőségem, egy fél vodkát paszírozok bele, ad egy "tartást" az egyébként híg italnak. Az alap Borsodit nem szeretem.
A napokban kóstoltam meg a Soproni narancsot, nekem nem jött be.
Köszönöm a válaszokat!
Gösser Citromot még nem ittam, de ha jobbnak érzik, akkor már nem lehet rossz ez a Soproni sem. A Borsodi Frisst én inkább üdítőnek érzem, de annak nagyon finom. Nekem nincs problémám azzal, ha csak 1,5-2%-os egy ilyen ital, nagy melegben jobb, mint a sör, kivéve ha egy nagyon hűvös kocsmában isszuk. A Szőke Ciklonnal is az lehetett a baj, hogy képes ütni észrevétlenül :)
A narancsostól még vonakodom, de mindenképp kipróbálom, elvégre még egy strigula a listámon...
Szia!
Soproni citromosat ittam már, jó volt (bár a Gösser citromosa a nyerő nálam. Narancsosról itt hallok először, holnap veszek, ha kapok, és utána nyilatkozom.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!