Szerintem csak a sok sikertelenség miatt megundorodott az élettől és a frusztráltságát ebben a fundamentalista vegaságban éli ki.
Nem egy ilyet láttam már. :/
2013. febr. 23. 22:45
32/40 anonim válasza:
#29 A nyelvet nem az agy irányítja?
2013. febr. 23. 22:45
33/40 A kérdező kommentje:
Skacok az a baj ,hogy ez megint olyan mint az ateizmus meg a vallás. Van aki hivő van aki nem és vannak a marhák akik beszélnek és győzködik egymást... Na ez pont úgyanolyan olyan :)
2013. febr. 24. 09:39
34/40 anonim válasza:
A nyelvet az agy iranyitja, hogy a kajat mozgassa, meg lenyomja, meg izlel. Meg a beszedre is van. De ha ehes vagy, es ulsz a vacsoranal es ott egy zsiros hus, akkor elkezd igy nyalladzani a nyelved. Ez a vagy. A nyelved diktal. Ilyenkor nehex megallitani a fejetek, mert sportot uztok belole h behodoltok a nyelvnek. Ezert vagytok primitivek, mert az agy enm allitja meg a vagyat, hanem enged a nyelvnek... Es mobilrol vagyok megint, es nem allitottam dlbe az autocorrectet, es gyorsan iroj tehat lehet benne helyesirasi hiba....
2013. febr. 24. 10:49
35/40 anonim válasza:
De miért baj ha az embernek vannak vágyai?
Én például szeretek puncit is nyalni a nyelvemmel, ez is baj?
Mindenki legyen szerzetes?
2013. febr. 24. 11:51
36/40 anonim válasza:
Nem tudjátok felfogni, mert sérti az egótokat. Aki meg a helyesírásommal jön, azért jön, mert igazam van és már nem tud mit mondani, plusz gyorsan írok, hogy minnél hamarabb megtudja érteni az "olcsó" kis fejetek, habár így se fogja...... Ha meg neked tényleg ilyen vágyaid vannak, akkor vannak gondok a fejedben, nem is kicsi. Menj el orvoshoz, lehet beleférne egy szexuális kapcsolatba, de, hogy te még élvezed is.... Hajrá!
2013. febr. 25. 20:10
37/40 anonim válasza:
Te nagyon, de nagyon buta ember vagy... Azt hiszed, ha fellengzősködsz, meg primitívnek, idiótának hívod a vitapartnereidet, attól igazad lesz? Saját magad minősíted.
Az ember mindenevő. Vedd elő az általános iskolás biológia könyved, és tanulmányozd. Múltkor olvastam, hogy a vegák szerint az ember őse gyümölcsöket, meg magokat evett. Persze meg nem nevezett tudósok is alátámasztották ezt. A barlangrajzokat meg biztos meghamisították a húsevő primitív barbárok... Amúgy is el kellene gondolkodni. Ha az ősember meg tudta emészteni a húst, akkor még is miért hagyott volna ki az étrendjéből egy ilyen értékes táplálékot?
2013. febr. 25. 20:55
38/40 anonim válasza:
Csak annyit mondtam hogy nem húsevő. Egyépként is ellehet élni hús nélkül is csak ti gyengék vagytok. Egy egyszerűek, de nem látjátok be, a tudatalattitokban ha kicsi gondolkodnátok rajta és nem magatokat csapnátok be, akkor méllyen, belűl tudjátok, igazam van a húsevéssel kapcsolatosan. Egyépként: " Te nagyon, de nagyon buta ember vagy... Azt hiszed, ha fellengzősködsz, meg primitívnek, idiótának hívod a vitapartnereidet, attól igazad lesz? Saját magad minősíted." tudnék mesélni neked olyanokat amiket még életedben sem gondoltál volna, egyépként is olyan gáz, ha a primitívek mondják másokra, hogy buta, tudnék mesélni neked a "butaságról", tudatlanságról, jössz a materialista szövegeddel mintha tudnál valamit, mindegyjik ugyanazzal az érvel jön fel. Egy nagyonjó barátom vegetáriánus és élsportoló, nagyon jó sportoló! És nem kell neki a hús! Ti nem bírjátok nélküle, ezért is vagytok gyengék....
2013. febr. 25. 21:27
39/40 anonim válasza:
Én nem az alapján fogok étkezni, hogy egy tudálékos kis senki szerint primitív vagyok azért mert húst eszem.
Valószínűleg üres az életed, azért foglalkozol másokéval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!