én imádom a húst és fogynom is kéne. Szerintetek jó ötlet ha egy évre vega lennék? Tudom a fehérje kell, de milyen érzés?
Nem jó ötlet. Ettől nem fogsz lefogyni, csak az egészséged teszed tönkre.
Egyél változatosan, sok tej,tejtermék, gyümölcs, zöldség, tojás stb., és mozogj sokat a szabad levegőn.
Mennyivel ésszerűbb válaszok, mint a szomszédos Fogyókúra rovatban.
Igen, én sem értem. Aki szereti a húst, fogyna (amit hússal és zöldségekkel lehet legjobban) az miért kockáztatná az egészségét, és térne át a vegán útra? :D
Abszolút érthetetlen, maradjunk meg a húsevésnél.. sok bajt megelőz!
Nem kell semmit száműzni az étrendedből. Csak oda kell figyelni a kalóriákra és sokat mozogni. Kenyeret is ehetsz csak ne fehéret hanem teljes kiörlésűt. Tejtermékekből a zsírszegényet. Kis adagokat kell enni.
Keress a neten diétás recepteket.
Érdekes, csak a kenyérevőknek kell figyelniük a kalória bevitelre.
A tej növekedésihormon tartalma egészen biztos, nagyon jó különösen fogyás alatt.
A barna kenyér semmiben sem különbözik a fehér kenyértől, ne diszkrimináljuk az egyiket a másik rovására, ha egyszer nincs különbség a testünkre gyakorolt hatásukban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!