Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Te miért esszel húst?

Te miért esszel húst?

Figyelt kérdés
Mi az indoka ,hogy te személy szerint húst esszel.
2013. febr. 20. 08:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
mert szeretem
2013. febr. 20. 08:52
 2/40 anonim válasza:
82%

A fogazatom struktúrája: mindenevő.

Elöl találhatóak a metszőfogak, mint a ragadozóknál, hátul a zápfogak, mint a növényevőknél. Ez ellen nem tehetek semmit, így születtem, mint a többi 5 milliárd ember ezen a bolygón.

2013. febr. 20. 08:52
 3/40 zabmester ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert amikor kicsi voltam, húst is kaptam enni az anyukámtól, és mivel felnőtt koromra sem utáltam meg, ezért továbbra is eszem olykor húst. Mondjuk én simán elvagyok egy hétig is hús nélkül, a zöldséges kajákat sokkal jobban szeretem valamilyen tejes, tejszínes szósszal, de azért olykor megkívánom a húsételt is.
2013. febr. 20. 08:54
 4/40 anonim ***** válasza:
79%
Mi az az esszel??? Talán eszel, nem? Mert a szervezetem nem bírja a hús nelkul. Voltam vegetáriánus, de abba kellett hagynom, mert a végeredményeim rohamosan romlottak.
2013. febr. 20. 08:55
 5/40 anonim ***** válasza:
83%

2:-D nagyon jó indok!

Ezen túl szeretem az ízét. A legfinomabb ételekben van hús:D

2013. febr. 20. 08:55
 6/40 anonim ***** válasza:
91%

Ez milyen kérdés?

És növényeket miért eszünk???

2013. febr. 20. 09:05
 7/40 anonim ***** válasza:
66%
Mert szeretem! Mert finom! Mert ízletes! Mert szükséges a változatos étrendhez! Mert ezt is megeszik az emberek! :) :D
2013. febr. 20. 09:08
 8/40 anonim ***** válasza:
66%
A fent említetteken kívül: Sok olyan fontos anyag van, ami csak a húsban van meg és szüksége van rá a szervezetnek. Sok vegetáriánus vérszegény, vagy ilyen-olyan hiányban szenved. Csak zöldségen nem lehet élni, az örökös szójaevés meg szintén nem egészséges.
2013. febr. 20. 09:37
 9/40 anonim ***** válasza:
54%
Állatok is esznek húst. Én miért ne tenném?
2013. febr. 20. 10:43
 10/40 anonim ***** válasza:
57%

Mert:

szeretem

ízletes, sok ételt el lehet készíteni vele

mert dolgozok, tanulok, élek és ehhez szükségem van húsra is és a vázrendszerem/izomzatom felépítésében is szükségem van

finom

egészséges(persze mértékkel, kimélően elkészítve)

B vitaminokban gazdagok, főleg a máj, marha, sertés(mondjuk ezekből ritkábban eszek)

a halhúsban értékes zsírok vannak

szellemi, lelki, és fizikai állapotom is megkívánja

az ételeknek jó ízt ad(gondoljunk csak a húslevesre, vadasra)

sportolok

2013. febr. 20. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!