Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az amit akkor sem ennél...

Mi az amit akkor sem ennél meg, ha rá 2 percre éhenhalnál?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Paradicsomos káposzta, cékla, káposztás tészta. Fujjjj
2009. szept. 2. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
osztriga,meg ilyen tengeri izék..:S
2009. szept. 2. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok hülye, de ha rá két percre éhenhalnál, akkor már tök mindegy mit eszel, mert szinte le se jut a gyomrodig, hogy megemésztődhessen, és hiába eszed meg akármi is az, meghalsz :D

De, hogy a kérdésedre válaszoljak: kutyát. Azt nem ennék még akkor se :)

2009. szept. 2. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez így butaság.Ha ott tartanánk,hogy éhenhalunk,mindenki megenne mindent,még a sz..t is.De szószerint.

Gondoljatok bele mi volt a2.világháború idején mikor bújkálnim kellett,és nem volt mit enni??Akkor sem va´logatott senki.Nagymamám mesélte,hogy 1 db nyers krumplin osztozkodtak a pincében :(

Amit nem ennék meg,ha csak nem vinne rá a kényszer,az a zsír a húsról,és a mócsing,eröspaprika,porcogó.A rágós dolgok.

2009. szept. 2. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Én a kakit is megenném, meg a saját anyám combját is. Élni kell!!

Az étel érték, nem szabad válogatni! Egyiket szereted, másikat nem, de abból is kell enni. Max. nem kérsz repetát.

Azért a friss kígyóvér, a sült hernyó, a kirántott grillezett cukrozott szivacscukor meg az olvasztott faggyúba főzött tea előtt kicsit gondolkodnék. Az utóbbit Mongóliában kínálják a vendégnek, talpig kell üríteni, különben örök-harag.

2009. szept. 2. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
nyers húst, ürüléket..
2009. szept. 2. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Lencse. Egyszerüen nem vagyok képes lenyelni.
2009. szept. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!