Mi az amit akkor sem ennél meg, ha rá 2 percre éhenhalnál?
Lehet én vagyok hülye, de ha rá két percre éhenhalnál, akkor már tök mindegy mit eszel, mert szinte le se jut a gyomrodig, hogy megemésztődhessen, és hiába eszed meg akármi is az, meghalsz :D
De, hogy a kérdésedre válaszoljak: kutyát. Azt nem ennék még akkor se :)
Ez így butaság.Ha ott tartanánk,hogy éhenhalunk,mindenki megenne mindent,még a sz..t is.De szószerint.
Gondoljatok bele mi volt a2.világháború idején mikor bújkálnim kellett,és nem volt mit enni??Akkor sem va´logatott senki.Nagymamám mesélte,hogy 1 db nyers krumplin osztozkodtak a pincében :(
Amit nem ennék meg,ha csak nem vinne rá a kényszer,az a zsír a húsról,és a mócsing,eröspaprika,porcogó.A rágós dolgok.
Én a kakit is megenném, meg a saját anyám combját is. Élni kell!!
Az étel érték, nem szabad válogatni! Egyiket szereted, másikat nem, de abból is kell enni. Max. nem kérsz repetát.
Azért a friss kígyóvér, a sült hernyó, a kirántott grillezett cukrozott szivacscukor meg az olvasztott faggyúba főzött tea előtt kicsit gondolkodnék. Az utóbbit Mongóliában kínálják a vendégnek, talpig kell üríteni, különben örök-harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!