Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A cicám kiborította a konyhába...

A cicám kiborította a konyhába a bort, és utánna elkezdte lefetyelni, és még a 3éves kislányom is belenyalt. Egy fél percre hagytam őrizetlenül őket (amíg berohantam a kamrába sóért). Ugye nem lehet bajuk?

Figyelt kérdés
A kislánykám csak az ujját dugta bele, és nyalta le. A cicus pedig elég rendesen belelefetyelt. Tudom felelőtlen voltam, de vörösboros sültet készítettem, mert ma este átjön pár régi ismerősünk vacsorára, és tényleg csak pár pillanatra léptem be a kamránkba.
2011. jan. 27. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz semmi baj,főleg a gyereknek,annyi biztos nem árt meg neki.
2011. jan. 27. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz bajuk, csak a macskára figyelj oda, ha sokat ivott, lehet, hogy kicsit instabil lesz.
2011. jan. 27. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy a cicád nem a kész husit kezdte el meózni. Majd kiheveri. Láttam én már - életben - részeg disznókat is (bezabáltak a földre hullott szilvából), meg tv-ben részeg majmokat is, hasonló okok miatt. Majd kiheveri. A kislányodnak adjál egy jó pohár tejet, az segít felszívódni a szeszt. Ha van annyi tej otthon, megkínálhatod vele a macskádat is. :)))
2011. jan. 27. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem lesz semmi baja a kislányodnak, amiatt ne aggódj. És igen, inkább cicát figyeld. Bár sokmindent nem tudsz vele tenni, ha kissé inbolyog sem. Reméljük nem lefetyelt túl sokat, és kiheveri könnyen.
2011. jan. 27. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
viszont én nem tanácsolnám a tejet, mert az szerintem inkább hányingert kelt a vörösbor után. A macskának meg egyébként sem ajánlott, ha egyébként nem szokott, mert nem minden macsak szervezete tolerálja.
2011. jan. 27. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék, hogy ha kertes házban laksz, ne engedd ki egy ideig a cicát, nehogy megfogja valami.
2011. jan. 27. 13:41
 7/9 anonim válasza:
100%
a macskára figyelj oda, és ne adj neki tejet.
2011. jan. 27. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
A kislányodnak semmi baja nem lesz. A cicu pedig ha be is csípett, egy kicsit legfeljebb kóvályogni fog, de majd kipiheni. Ne aggódj!
2011. jan. 27. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz a kicsinek, és szerintem a cicának se. bár, szerintem valahogy rejtsd el a vendégek elöl:)
2011. jan. 27. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!