Hogyan tehetném az étrendemet változatossá, és egészségessé ami nem segítené elő a hízást, viszont az alakformálást annál inkább?
Szia!
1.legalább 2 liter folyadék naponta, ez nagyon fontos . Nagyon lehet érezni a különbséget akkor amikor sokat iszol egy nap és a között amikor alig. Előnyben részesítem a vizet de pár pohár gyümölcslé sem árt meg.
2. kevés cukrot , sót és szénhidrátot egyél. nem mondom hogy például tésztát,kenyeret semmiképpen sem egyél mert a szervezetnek szüksége van mindenféle tápanyagra. Azonban szénhidrátot csak délig egyél és addig is mértékkel. Fogyassz húsokat nyugodt szívvel mert fontos a fehérje és bármikor ehetők ( nem a nagyon zsírosak). Köreteket hanyagold, mint például a rizs. inkább savanyúságot egyél hozzá.
3.Én tornához azt javasolnám hogyha van otthon hely és nem akarsz költekezni akkor töltsél le pár Rubint Rékás fittnesz videót (nagyon jó) :) És kombináld őket tetszés szerint. Kitartás kell.
Valamint ne keseredj el hogyha felhagy a lelkesedésed ebben a borús időben , ha jóidő lesz könnyebben megy majd. :)
remélem segítettem ! sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!