Hogy segíthetek a hajamon, hogy nem roncsolom, mivel tudnám egészségessé varázsolni?
Kicsit bután fogalmaztam meg a kérdést. Most vágattam le a hajam nem rég, kb. 15 centit kellett levágni, annyira nagyon el volt töredezve.
Most van egy bizonyos formája, amit, ha tényleg szép formájúvá akarok varázsolni, vasalni és zselézni/lakkozni kell.
Mit használjak /ne használjak, hogy ne vágjam tönkre a hajam?
Hajvasaláshoz, azt hiszem hővédő spray kell. Ebből milyen ajánlotok?
És, hogy tényleg ne töredezve nőjön, milyen sampont/balzsamot használjak? Milyen időközönként festessek hajat/mossak hajat/vágassak hajat?
Egyéb információ jöhet még:)
Csak, most tényleg oda akarok figyelni a hajamra. Nem lenne jó, ha megint le kéne vágni 15-20 cm-t, mert el van töredezve:/
Egyébként eddig nem nagyon vasaltam, és 3 havonta festettem. Csak a kifésüléssel voltak nagyon nagy gondok. De most már ritkítva van, így elvileg könnyebb lesz kifésülni.
22L
En 3 havonta festem a hajam es ugy kb minden harmadik nap simitom. hasznalok havedo sprayt: taftot.[minden hajmosas utan alaposan befujom a hajam hajhab es balzsam helyett vele]
Havonta teszek fel valami hazilag kotyvasztott pakolast illetve minden 3-4. mosasnal oblitem a hajam ecetes vizzel.
De minden ovintezkedes ellemere harom havonta megyek fodraszhoz egy frissito hajvagasra [mikor is csak a torest ...tehat ugy 1-2 cmt levagatok]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!