Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen hízlaló ételek vannak?

Milyen hízlaló ételek vannak?

Figyelt kérdés
Sokan beszóltak a suliban hogy csonti vagyok, pedig eszek rendesen. Nem szoktam finnyáskodni, csak a mákos dolgokat nem szeretem, minden mást megeszek.
2013. jan. 20. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Elsősorban a ch-ban gazdag ételek hízlalnak: kenyér- és tésztafélék, a sütikből az édes-habos-fincsikrémesek, a főtt tészták között a krumplistészta leginkább.

Azt nem mondom, hogy a nasik is, mert kár lenne rászoknod, az igencsak hízlal, de csupán egy nagyon rossz szokás, amikor eléred az ideális testsúlyt, azt nehezen tudod elhagyni.

Egyén normálisan, rendes felnőtt adagot, ne erőltesd, csak ami jólesik, a gyümölcsökből részesítsd előnyben a magasabb cukorfokiú, édesebb gyümölcsöket. Pl. banán, szőlő (majd amikor hazai lesz), görögdinnye, sárgadinnye, sárgabarack és hasonlók.

És nem ártana mellé valami rendszeres sportot is beiktatni, mert meglehet, hogy csupán az izom-hiány látszik rajtad. Egy izmos, kisportolt test sosem tűnik soványnak, csak csinosnak.

2013. jan. 20. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:

drága nincsen hízlaló étel,

semmilyen étel sem hízlal ,ha pl csak egy evőkanállal eszel meg belőle,

ha te hízni szeretnél,akkor egyszerűen egyél sokkal többet mint eddig ,és tutira kövérebb leszel,

2013. jan. 20. 09:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyit eszek mint a nevelőapukám, aki 190 magas és 100 kiló, pont ugyanazt és ugyananyit eszem és mégis csontos vagyok. De a krumplistésztát imádom, abból megeszek 2 nagy tányérral is.
2013. jan. 20. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor pedig sportolj, majd azáltal lesz jobb alakod!

Az evést nem kell túlzásba vinni! Csak annyit egyél, ami jólesik, és azt, ami jólesik.

2013. jan. 20. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs két szervezet, amelyik totál egyformán dolgozná fel a bevitt kaját.

Az, hogy a nevelő-apukád szervezete mindent "elspájzol", amit kap, a tied pedig továbbengedi a napi felesleget (esetleg bélsár formában).

Ráadásul nem is vérszerinti = genetikailag nincs egymáshoz közötök, tehát ne hasonlítsd magad össze ővele.

2013. jan. 20. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészségesen étkezel, és mégis vékony vagy, akkor ne foglalkozz a többiekkel. Ilyen alkat vagy és kész. Azért ne akarj egészségtelenül élni, hogy a többieknek megfelelj. Persze a sportolás jó ötlet, és akkor elve több tápanyagot is fog igényelni a szervezeted, de mozgás nélkül ne kezdj magadba tömni töménytelen mennyiségű szénhidrátot azért, hogy a többiek ne tartsanak csontinak.
2013. jan. 20. 09:33
 7/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy nincs közünk egymáshoz, csak mondták, hogy egyek sokat, azért írtam ezt
2013. jan. 20. 12:39
 8/8 babybogyo88 válasza:
Próbáld meg, hogy vitaminokat szedsz be evés elött, ilyen étrend kiegészítőket.Centrum, Supradyn
2013. jan. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!