Miért akarnak nagyon sok helyen kakaót eladni forró csoki néven?
Ja és hogy miért akarnak kakaót eladni forró csoki helyett?
Mert olcsóbb a kakaópor mint a kész csoki.
De akkor írják oda, hogy forró kakaó. És ne azt, hogy forró csoki. Én olyat akarok fogyasztani, amit kanalazni kell és jó tömény. Kakaót itthon is tudok inni, nem vagyok hajlandó ezért fizetni máshol.
Egyébként a mekis forró csokinak dettó olyan íze van, mint a Tesco-s csokipudingnak, amit házilag kell összeállítani. Én azt sem szeretem. Egyetlen egyszer ettem jó forrócsokit, amit itthon csinált nővérem. Csak jól esne így télen egyszer beülni valahová és úgy fogyasztani valami jót :(
Hja valóban nem kellene ráírniuk ha kakaó a forró csokit. Ki lehetne tapasztalni egy helyet ahol finomat adnak. De a nővéred receptjét is feldobhatnád ide. :) Amúgy tudsz azért csinálni otthon is és tudni is fogod mi van benne és tutibb lesz. Tej, olcsóbb féle de rendes csoki, tejszín v tejszínhab, tejpor. Esetlej félig az alapba sima kakaópor+cukor és a többiből hozzá ahogy tetszik.
Ha csokit is tennél bele elég feltenni a radiátorra ameddig megolvad krémszerűre. Csak ne az alufóliában mert beleszakadhat ahogy lekapargatod. Krém mehet a forró tejbe és egyfolytában keverni. Ha ez kevés neked jöhet a tejszín és tejpor. Olyan lesz amit boltban nem igazán adnak.
Nővéred receptje jöhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!