Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, aminek az...

Van olyan étel, aminek az ízétől hánynod kell?

Figyelt kérdés
Én pl nem bírom a répát vagy a májat megenni, rosszul leszek az ízüktől, hányingerem van tőlük. Mitől alakulhat ez így ki?
2013. jan. 18. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
pacalpörkölt, kocsonya .
2013. jan. 18. 15:21
 22/26 anonim ***** válasza:

én inkább sok kaja kinézetétől,állagától vagyok rosszul.Utálom a joghurtokat,pudingokat,főzeléket az állaguk miatt.(A többi tejterméket sajt,kakaó,túró imádom)

A mazsolát kifejezetten utálom.

2013. jan. 18. 17:45
 23/26 anonim ***** válasza:

Én az ilyen zsíros, főtt húsokat nem tudom megenni. Nem annyira gyerekkori trauma, mivel még most is tart az ok, ami kiváltja.

Attól van hányingerem, mikor az asztalnál az összes családtag így cuppog rajta, szívogatja, szürcsöli ki belőle a szaftot, lehetőleg minél hangosabban, és undorítóbban. Ez a kocsonyánál fokozottan így van. Azt még életemben meg sem tudtam kóstolni...

2013. jan. 18. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Pedig a kocsonyán semmi szürcsölni, szopogatni, szívogatni való nincs.
2013. jan. 18. 20:31
 25/26 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs. A húsdarabok amik benne vannak :S
2013. jan. 18. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:
A rakott krumpli szagától ki tudnék menekülni a világból. Pedig szeretem a krumplit, a kolbászt, a tejfölt, szóval mindent, ami benne van, de így egyben borzalmas számomra. A másik pedig a halászlé. A halat is nagyon szeretem, minden más formájában megeszem, csak a halászlevet utálom.
2013. jan. 19. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!