Régebben igen. Ma már inkább magunk készítünk ilyesmit is.
2013. jan. 15. 19:32
2/13 anonim válasza:
Többet is kipróbáltam már, de természetesen van állandó, kedvenc. Egy igazán kedvenc van, de oda csak nyáron jutok el, amikor nyaralunk, nah, olyant sehol sem kapok máshol. Itthon is van egy kedvenc, ahonnan mindig rendelünk - már névről tudják a személyre szabott kis kívánság pizzánkat. Elég elfoglaltak vagyunk a férjemmel, így ha zsufibb egy hét előfordul, hogy kétszer is rendelünk, máskor meg hónapokig nem...ezt a helyzet adja.
2013. jan. 15. 19:35
3/13 anonim válasza:
Régebben pizzát meg gyrost rendeltünk, de mostanság már inkább mi csináljuk. Finomabb meg tudom mi került bele. Főleg a gyrosba. Ahonnan rendeltük az nekem annyira nem ízlett.
2013. jan. 15. 19:35
4/13 anonim válasza:
Elég ritkán, inkább mi készítjük. De ha nagyon eltelt az idő és nem főztem, előfordult, hogy inkább rendeltünk. Sajnos a környéken csak két pizzéria van, ahonnan lehet rendelni, ugyanaz a cég mindkettő és annyira megromlott az általuk készített kaják minősége (hol szénné égetik, hol lemarad róla egy-két hozzávaló, hol mást hoznak ki), hogy szerintem végeztem a rendeléssel.
2013. jan. 15. 19:59
5/13 anonim válasza:
Heti/ kétheti rendszerességgel szoktam pizzát, általában ugyanarról a helyről, de már több helyet is próbáltam
2013. jan. 15. 20:03
6/13 anonim válasza:
régebben rendeltem pizzát de mióta 800 forint a házhoz szállítás azóta hanyagolom....de ha olyan helyen laknék ahova fillérekért vagy ingyen kiszállítanák rendelnék.
2013. jan. 15. 20:46
7/13 anonim válasza:
800Ft a házhozszállítás??? Honnan rendeled? Szomszéd megyéből? :D
Eddig csak olyan pizzériával találkoztam, hogy
1. vagy településen belül ingyenes a kiszállítás
2 vagy bizonyos értékhatár felett (800 vagy 1000Ft) ingyenes a kiszállítás (mondjuk ha nem Margherita pizzát szeretnél akkor ebbe bele is eshetsz)
Én (mi) céghez szoktunk rendelni, van 5-6 hely amit váltogatunk. A helyi pizzériák /éttermek/ vagy a szomszéd város éttermeiből rendelünk. Elég gyakran, pizzafutár van olyan, hogy 3x-is fordul...
Pizzától kezdve kész kajáig, salátáig, mindent rendelünk az étlapról.
2013. jan. 15. 20:54
8/13 A kérdező kommentje:
nálunk is ingyenes a kiszállítás meghatározott összes felett ami általában 800-900 ft
2013. jan. 15. 21:35
9/13 anonim válasza:
Mi szoktunk rendelni, 2-3 hetente általában pizzát, havi egyszer kínait, meg havi egyszer japán kaját is (főleg sushit, miso levest).
Japán kajával kapcs. eddig nem találtam meg a tökéleteset (külföldön élünk kisvárosban), kínait és pizzát mindig ugyanonnan rendelünk. Most nyílt egy új pizzázó akciós nyitóárakkal, szerintem kipróbáljuk azt is.
Míg otthon éltem néha rendeltünk sima kajákat is, pl. csak rántott sajt vagy hasonlók, ma már nem szoktam.
2013. jan. 15. 23:52
10/13 anonim válasza:
"800Ft a házhozszállítás??? Honnan rendeled? Szomszéd megyéből? :D "
szomszéd faluból...ciki de ez van.pedig kb csak 10 kilométer az út.nekem csak akkor lenne ingyenes ha 5 pizzát rendelnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!