Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, aminek az...

Van olyan étel, aminek az ízétől hánynod kell?

Figyelt kérdés
Én pl nem bírom a répát vagy a májat megenni, rosszul leszek az ízüktől, hányingerem van tőlük. Mitől alakulhat ez így ki?
2013. jan. 18. 12:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Spenót és az avokádó

Kocsonya

Nem gyerek kori trauma, spenót ritkán került az asztalra, mert a családunkban sokan nem kedvelik, de a sóska az jöhet.

Most, felnőtt fejjel magamtól kóstoltam meg a spenótot, képtelen vagyok lenyelni. Az avokádót is csak felnőttként vettem először, hát nem értem mit lehet benne szeretni.

Kocsonyát a párom által ismertem meg, nem jött be. Nem az állaga, az íze miatt. Vagyis hogy nincs is íze. Hideg, zöldség és fűszermentes húsleves.

2013. jan. 18. 13:40
 12/26 anonim ***** válasza:
tej, és belém is a 2-os tanárbácsim akarta belémerőltetni.
2013. jan. 18. 13:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Én egyszer ettem gyerekkoromban lágy tojást, egy falatot, többet azóta sem. Attól biztos, hogy öklendeznék újra. Meg a kocsonyával is ugyanígy jártam.
2013. jan. 18. 13:55
 14/26 anonim ***** válasza:

Tökfőzelék.

De nekem nem ilyen ovis tömködések miatt. Talán akkor sem ettem meg, de nem is tömték.

Viszont néha most felnőttként magam is főzök tökfőzeléket, ha valahonnan akad tök. És annak ellenére, hogy én készítem, nem bírom megenni! Pedig szeretném, úgy ülök le, hogy megeszem, de 1-2 kanál után hányinger jön sajnos. Nyersen viszont szeretem rágcsálni, és esetleg panírozva kisütve is megeszem.

Ja a sütőtököt viszont szeretem, és a belőle készült levest, vagy krémeket is.

Tej

Nyersen nem iszom, az is hányingergyanús. De ételekben simán mehet.

Köménymag

Ha ráharapok... no comment.

Mazsola

Ha nem is hányinger, de utálat...

Sárgadinnyét imádom, de a szaga néha elborzaszt...

2013. jan. 18. 14:05
 15/26 anonim ***** válasza:
Sárgadinnye, kocsonya, kovászos uborka és a nagyon édes krémes torták.
2013. jan. 18. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Tökfőzelék, tej, spárgás dolgok, sütőtök, nyers hal illata, káposztás ételek illata.
2013. jan. 18. 14:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem a margarintól fordul fel a gyomrom, már a szagától is. Mondjuk nem is baj, mert úgyis műcucc.
2013. jan. 18. 14:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Mennyi finnyás punci...
2013. jan. 18. 14:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Engem is tökfőzelékkel tömtek meg.
2013. jan. 18. 15:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Krumpli (kivéve sütve és püré), kelbimbó, mazsola, méz, dió, kocsonya, pacal... Több most hirtelen nem jut eszembe, de biztos van.
2013. jan. 18. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!