Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, aminek az...

Van olyan étel, aminek az ízétől hánynod kell?

Figyelt kérdés
Én pl nem bírom a répát vagy a májat megenni, rosszul leszek az ízüktől, hányingerem van tőlük. Mitől alakulhat ez így ki?
2013. jan. 18. 12:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem bármi ami paradicsomos és maga paradicsom is . Képtelen vagyok megenni..Gyerekkori trauma : Ovodában megtömtek paradicsomos káposztával . érdekes mert a káposztás dolgokat viszont nagyon szeretem..
2013. jan. 18. 12:37
 2/26 anonim ***** válasza:
Bár nem étel: a kávé. Szó szerint elkap a hányinger ha belekortyolok.
2013. jan. 18. 12:45
 3/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem a kaják ízétől, hanem inkább néhánynak a kinézetétől vagy az állagától van hányingerem.
2013. jan. 18. 12:45
 4/26 Vortrex ***** válasza:
Régen nekem a paradicsomos leves volt az egyik kedvencem, de óvodában egyszer belém tömték, vissza is hánytam az egészet. Azóta undorodok tőle...
2013. jan. 18. 12:48
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekem a kelbimbo, az illatatol is kepes vagyok rosszul lenni.
2013. jan. 18. 12:52
 6/26 anonim ***** válasza:
Belém a tejbegrízt tömték a drága napközis óvónénik: eredmény: soha többet nem ettem tejbegrízt!
2013. jan. 18. 12:58
 7/26 anonim ***** válasza:
NEmcsak óvonénik a hibásak, legalább ennyiszer a szülök, akik "csak" jót akarnak a gyereknek...
2013. jan. 18. 13:05
 8/26 anonim ***** válasza:

Gomba szagától,gondolatától is öklendezem.

Nyers hal szagától detto.

Kávénak szagától régebben,most már elviselem,megfőzöm (másnak),de meg nem innám semmi pénzért.

2013. jan. 18. 13:08
 9/26 anonim ***** válasza:
Sütőtök és sárgadinnye. Sose akarták belém diktálni, mindig is így voltam velük.
2013. jan. 18. 13:09
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekem is a máj. Szagától, állagától nincs bajom, gyakran készítek a páromnak, de megenni nem tudnám. Egyszer gyerekkoromban hánytam tőle, azóta nem ettem. Mondjuk a májkrémet szeretem, de hát abban alig van máj, az is sok fűszerrel van, nincs májíze.
2013. jan. 18. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!