Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miből készül a virsli?

Miből készül a virsli?

Figyelt kérdés
Vettem 1 kiló virslit, 500 forintért. Nyilván nem számítottam jó minőségre, ennyi pénzért, de úgy voltam vele, csak nem lesz olyan rossz, meg most amúgy is spórolnom kell, ez elég lesz egy darabig. Kb. fél perc, de lehet kevesebb forrás után kibuggyan a műbélből. Leszedem a műbelet, elég alaktalan, és kicsit sikamlós, nyálkás. A számban meg szétomlik. Nem romlott, ez egyszerűen ilyen.

2013. jan. 8. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod, olcsó húsnak...de nem kellett volna forralva főzni, csak átmelegíteni, mert a virsli már gyárilag főzött.biztos nem romlott, csak szar minőség . bocs, de így van.
2013. jan. 8. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 doboszoli ***** válasza:
100%
Ugye, nem gondoltad komolyan, hogy az 500 forintos virsli 1000 forintos húsból készül? Plusz feldolgozás, fűszerek, árrések...
2013. jan. 8. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
pont az előbb jutott eszembe ez a kérdés
2013. jan. 8. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha úgy igazából tudnád mi minden van benne, soha nem ennél! És ez vonatkozik a legtöbb szalámira! Sokan nem tudják hogy nálunk a fagyasztott hús szavatossága 6 hónap, nyugaton 4 hó! Ebből következik a vétel az EU-ból, bele a magyarnak, annak még jó, ha nem is kóser! Nekünk a sz.rt is eledják, de amíg megveszik, nincs igazuk? De ! Na akkor...
2013. jan. 8. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 Phoney ***** válasza:
100%

A gazdaságos virsli az egyik leggusztustalanabb étel. Azért esik szét olyan könnyen, mert a lehető legtöbb páclevet nyomják bele, aztán persze, hogy főzéskor szétesik. Attól, hogy kilóra olcsó, még nem éri meg azt az ötszázat, ami benne van.


Itthon valahogy kevesen értik meg, hogy a pancsolt/felfújt/hígított (tehát a legtöbb „gazdaságos”) márkának nem lesz jó ár/érték aránya attól, hogy literre/kilóra az a legolcsóbb.

2013. jan. 8. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát semmi jót ne várj tőle . A hústartalma olyan 8% körüli benne .

De jobban jársz ha nem tudod mi az .


Én láttam , hogyan csinálják a párizsit és azóta is ha ránézek elfog a hányinger .

2013. jan. 8. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Száz féle virsli van!!!!A hústartalmuk az árukkal arányos!!! A műbeles virsliről először le kell húzni a belet és úgy főzni.Miért virsliről beszélnek? Ahogy jól írták már 1200Ft-os húsból 300 Ft-ért nem lehet magas hústartalmat elérni.
2013. jan. 8. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!