Virsli?! Többi lent!
Figyelt kérdés
A virsli saját csomagolásában (tudjátok mint pl az orsi vagy a falni jó) nyáron hátizsákban hűtés nélkül kibír 5-6 órát??2013. jan. 2. 12:30
2/11 anonim válasza:
ez a kérdés hogy adódott így decemberben? nem b@szogatás, csak érdekel:)
amúgy szerintem se nagyon bírja ki, de vannak ilyen picike hűtőtáskák, egy akkusok, szerezz be egy olyat:)
4/11 A kérdező kommentje:
Nyáron megyek egy barátommal a kéktúrát egy lendületből megcsinálni és már mennek a tervezgetések :D itt kérdezősködök hús virsli meg hasonló ügyekben :D A hűtőtáska meg bármilyen hűtési eljárás totálisan lehetetlen :D
2013. jan. 2. 12:40
5/11 anonim válasza:
Akkor tegyél be a hátizsákodba egy jégakkut. Úgy simán kibírja.
6/11 A kérdező kommentje:
És ha beteszek egy jégakut tegyük fel hogy hideg fagyott jégaku :D 3-4 hetet mit kezdjek vele az erdőben? :D :D Akkor azt mondjátok nem bírja ki hmm köszi szépen :) !
2013. jan. 2. 12:44
7/11 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen üveges konzerv virslit, azt vigyetek.
8/11 anonim válasza:
szerintem van "eldobható" jégaku, csak találsz egy kukát:)
9/11 anonim válasza:
A konzerv jó ötlet, de jégakku helyett használhatsz lefagyasztott üditöt/gyümölcslevet is - ez útközben hüti a többi élelmiszert, és utána meg elfogyaszhatod a "jégakku2 tartalmát...
10/11 anonim válasza:
Szerintem is fagyasztott víz, és vannak olyan hátitáskák, amiknek az alja "hűtőtáska", nincs olyanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!