Ha egy pogácsa, sós süti élesztővel készül és melegen esszük megfájdul a gyomrunk, ez akkor is igaz ha már tegnap készült és ma megmelegítem a mikróba????
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 09:51
1/3 anonim válasza:
A meleg kelt tészta (állítólag) nehezen emészthetö, az teljesen lényegtelen, hogy sós vagy édes, iletve hogy frissen sült vagy melegitett.
Nekem még soha nem lett töle bajom, meg egyetlen ismerösnek sem, kivéve, ha nem normális mennyiséget ettek, hanem zabáltak belöle.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem általába bajom van. Máskor is mikor anyu csinált, bezabáltam egy egész tálnyit.. Hánytam, hasmenésem volt és fájt a hasam. Most csak 5 db pogácsát melegítettem újra. Ettől remélem nem lesz bajom.
2012. dec. 26. 10:04
3/3 anonim válasza:
"Máskor is mikor anyu csinált, bezabáltam egy egész tálnyit.."
A probléma NEM a meleg pogácsa volt, hanem az EGY TÁLNYI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!