Hogyan készül a nagy pogácsa?
Figyelt kérdés
Eddig csak kis pogácsákat sütöttem, de olyat szeretnék, amiket a boltban árulnak (pl Auchan sajtos vagy tepertős), egy darabbal jól lehet lakni. Van valakinek kipróbált receptje?2010. jan. 8. 19:12
1/8 anonim válasza:
Csinálnak egy kicsit, és megvárják amíg megnő :DDDD
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy a kicsi,csak nagyobb formával szaggatják ki a tésztát.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagy szaggatóval szaggatják,és lassabban sütik,de nem tuti.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne valami tutibb, mert ha a kicsiből csinálok nagyot, akkor lesz egy kemény kéreg és egy sületlen belső massza.
2010. jan. 11. 08:28
5/8 anonim válasza:
szerintem a recept ugyanaz,csak véknyabbra nyújtod a tésztát és nagyobbra szaggatod...
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy mint a kicsi, esetleg a tészta mennyiségét kell megnövelned, hogy elég pogácsát kapj.
A nagy pogácsát értelem szerűen alacsonyabb hőfokon kell sütni és akkor nem lesz a belseje "szalonnás".
7/8 anonim válasza:
alapvető különbeség, hoyg keltre vagy levelesre gondolsz-e??? nagyobb szaggató az bizti, de a sütés nem mindegy, mert a levelesen forró sütőbe teszed és mérsékled kb 5 perc múlva a hőfokot, a keltet hideg sütőbe teszed és nem nyitogatod és végig kb 180 fokon hagyod, akkor nem lesz masszás a belseje.
8/8 anonim válasza:
több idejig sütöd alacsonyabb hőfokon... kb 2x annyi idejig és a sütési fokot 10-20 fokkal csökkentsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!