Hogyan készül a sajtos pogácsa?
Figyelt kérdés
2008. máj. 9. 20:55
1/3 anonim válasza:
60 dkg liszt, 1 margarin, 1 tojás sárgája és egy egész tojás, 1 egész és egy fél tejföl, 25 dkg sajt, 1 szalkália, só. A sajt felét a tésztára reszeljük, felét pedig a tésztába gyúrjuk. A tésztát 1 cm vastagságura nyújtjuk, apró (kb. 2 cm átmérőjű) pogácsákat szaggatunk belőle, tetejét tojássárgájával (amit egy kávéskanál tejföllel elkeverünk) megkenjük, sajttal megszórjuk, és forró sütőben világossárgára sütjük.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
A tepsit csak zsírozni kell vagy lisztezni is kell??
2008. máj. 9. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!