Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megfelelő ez az étrend, és edzés?

Megfelelő ez az étrend, és edzés?

Figyelt kérdés

75 kg vagyok 174 cm.

Reggeli: 3 dl. tej és kb 50-100 gr. műzli.

Tízórai: melegszendvics (kenyér,vaj,sajt)

Ebéd: ugyan ez,mivel suliba járok.

Uzsonna: csirke rizs vagy tojásrántotta,esetleg valami más fajta hús kenyérrel vagy rizzsel.

Vacsora: mint az előző.

Túrót pedig minden edzés nap,lefekvés előtt 100 gramm.

heti 2szer jártam eddig átmozgató edzésre,most kezdem osztott edzéstervvel. És persze edzés után fehérje turmix.

2013. jan. 6. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki kellene számolni, de nagyon valószínű, hogy nem megfelelő az étrend. Zöldséget egyáltalán nem látok. Gyümölcsöt sem. Az edzésedről meg lényegében semmit sem írtál. És egyáltalán mi lenne az edzés célja?
2013. jan. 6. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ez kimaradt valóban. Zöldséget és gyümölcsöt nem nagyon eszek,tömegnövelésről van szó,súlyzós edzés,heti 3, osztott edzéstervvel.
2013. jan. 6. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Heti 3 és osztott? Az hogy jön ki? Ha hetente háromszor edzel, én inkább teljes testes edzést javasolnék. Az étrendet pedig érdemes pontosan összeállítani.
2013. jan. 6. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Hétfő: mell-kar-vádli

Szerda: láb-has

Péntek: hát-váll-vádli

felállásban edzenék (shop.builderről szedtem),étrendre azt mondják jó a változatosság,de a lényeg hogy mindig próbálok fehérjét és szénhidrátot enni,megfelelő arányban.

2013. jan. 6. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
A három részre osztott edzés a nagyon haladóknak javasolt. Én azt mondanám, hogy vagy heti 2-3 teljes testes, vagy heti 4 két részre oszott.
2013. jan. 6. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben,akkor egyelőre maradok a 2-nél,köszi a segítséget! :)
2013. jan. 6. 20:16
 7/7 anonim válasza:

Aért ez nem ilyen egyszerű.

Hány %-os tej, milyen műzli? (remélem valami natúr zabpehely), kenyér?!?! milyen kenyér? sajt?? milyen? mennyire zsíros?

Adagokat nem is írtál a csirkéhez/rizshez. A fehérjét remélem nem tejjel iszod.

Ha tömegelni akarsz nagyon fontosak az arányok, az edzés semmit nem fog érni normális és szigorú étrend nélkül.

2013. jan. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!