Miért mindig utoljára a hasunkról fogyunk?
Rengetegen tettek fel már kérdéseket ezzel kapcsolatban és persze tisztában vagyok,hogy diétával lehetne a leggyorsabban fogyni. De én nekem sajnos annyi pénzem rá,hogy teljesen átalakítsam az étrendem de kitaláltam valamit és nem tudom jó-e?
Szóval napi 7-8 km futás heti 4 szer és ez mellett heti 2 szer konditerem. (de akkor ájulásig)Étrendben a változás annyi lenne,hogy barna kenyér...este hat után semmi étkezés, csak víz és semmi édesség...Erről mit gondoltok? Ezzel lehetne fogyni? Főleg hasról...mert az kissé gond.
Köszi!
Először is meg kell állapítanod a fogyáshoz szükséges napi kcal mennyiségét, majd ezt a kcal mennyiséget 4-5xi étkezésre lebontani.
A futás nem kifejezetten zsírégető gyakorlat, de határozott súlyvesztést eredményezhet, kérdés hogy zsírból, vagy izomból szeretnél e fogyni.
Viszont itt egy remek zsírégető gyakorlat:
Itt a súlyvesztés nem olyan drasztikus, viszont zsírt égetsz, és nem izmot.
aerob előtt 4 órával kerüld a szénhidrátot. Kezdetben heti 3-4x 30-40 perc, majd ahogy hozzászokik a szervezeted, lehet emelni a mennyiséget és az időtartamot is, 6-7x 50-60 percre. aerob után, és súlyzós edzés előtt/után érdemes enni, *után inkább fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!