Kelt tészta fagyasztása menne?
Miután megkel a tészta, formázom, majd újra kelesztem és sütöm. De szeretnék félrerakni is. Ha sokat csinálok, és hogy frissen tudjak enni reggelente a családdal, és ne kelljen korán kelnem, hogy elkészítsem, mert mégis munkás, rakhatom fagyasztóba a megformázott tésztákat? Azt csak fel kell engedni, hogy utána jó süthető legyen elvileg.
Vagy hogy csináljam?
Dehogynem lehet a megformázott tésztát fagyasztani!!
(Csak gondolj bele, hogy készen is lehet kapni ilyeneket)
A megkelt tésztát formázod, töltöd, ahogy akarod, utána egyenként lefagyasztod, ha már fagyos, lehet többet tenni egy zacskóba.
A fagyos tésztát kell a sütöbe tenni, nem felengedni, csak valamennyivel tovább tart, mire megsül.
Igy azt is meg tudod csinálni, hogy mindenkinek más-más van reggelire, kinek mire van éppen étvágya.
Természetesen a megsült süteményeket is le lehet fagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!