Tésztát hűtőben tényleg csak pár napig lehetne tárolni?
Tényleg nem. Csodálom, hogy nem kaptál még ételmérgezést.
Röviden és tömören: megromlik.
Én egy hétfői tésztát max. szerdán ennék még meg.
Hát nem tudom, én látom a különbséget. Üres tésztán mondjuk jobban látszik. "Megszürkül." Figyeld csak meg.
És az illata sem olyan, már 2 naposan sem, mint frissen.
A főtt krumplit sem lehet 1-2 napnál tovább tárolni. Próbáld ki, hogy megfőzöd, és megmelegíted 3-4 nap múlva -ehetetlen lesz. A krumplis tésztában pontosan ugyanaz a krumpli van, csak a pirospaprika és a hagyma elfedi a rossz ízt.
Ha gyerek-kora óta ehhez van szoktatva a gyomor, ill. a szervezet, hozzászokik, immunis lesz, és kész, eheti nyugodtan.
Mások (köztük én is) max. 3 napos tésztát eszek meg, de mint láthatjuk, minden csak megszokás kérdése.
Nálunk meg még a krumplis tésztát meg is pirítjuk olajon.
3-4 napig szerintem simán ehető, tárolástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!