Miért írja a recept, hogy az élesztős tésztát a hűtőben pihentessem?
Figyelt kérdés
Nem pont az a lényege, hogy a melegben szépen megkeljen?2010. márc. 28. 20:11
1/5 anonim válasza:
Milyen tészta? Lehet hogy nem kell neki megkelni majd csak a sütőben
van ilyen.
2/5 anonim válasza:
A hűtőben is megkel,csak sokkal lassabban,de ettől finomabb a tészta,mint a hirtelen,melegben.De ha hamarabb akarod megsütni,nyugodtan kihagyhatod ezt a lépést,és melegben keleszd!
3/5 anonim válasza:
Többnyire a vajas,hajtogatott tésztáknál írják ezt.A vajnak meg kell keményedni,különben a sütés közben kifolyhat a tésztából,és a tészta száraz lesz.
4/5 anonim válasza:
Sokkal finomabba hűtőben kelt tészta mint a melegben 1 óra alatt megkelesztett!Én egy éjszakára szoktam bent hagyni, és délelőtt kisütöm!isteni!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, én még nem hallottam korábban ilyesmiről!
2010. márc. 28. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!