Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az alma tényleg gyorsabban...

Az alma tényleg gyorsabban megromlik a hűtőben, mint szobahőmérsékleten?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz... Nem véletlenül tartja pincében az almát az, aki sok almát tárol :)
2012. nov. 13. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az almát száraz, hűvös, lehetőleg sötét helyen kell tárolni, erre való a pince. Ha van.

Valóban gyorsabban romlik hűtőben, mert ott nagy a páratartalom.

Ezenkívül csak magában szokás tárolni, újságpapírba (egyesével) csomagolva. Mert más gyümölcsök kipárolgása is romlasztja (körte, banán)

2012. nov. 13. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!