Az alma tényleg gyorsabban megromlik a hűtőben, mint szobahőmérsékleten?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 10:21
1/2 anonim válasza:
Ez nem igaz... Nem véletlenül tartja pincében az almát az, aki sok almát tárol :)
2/2 anonim válasza:
Az almát száraz, hűvös, lehetőleg sötét helyen kell tárolni, erre való a pince. Ha van.
Valóban gyorsabban romlik hűtőben, mert ott nagy a páratartalom.
Ezenkívül csak magában szokás tárolni, újságpapírba (egyesével) csomagolva. Mert más gyümölcsök kipárolgása is romlasztja (körte, banán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!