Hagyjam abba az ivást?
Figyelt kérdés
A barátnőimmel bejárunk a városba és mindig vegyünk egy 2 dl-es energiaitalt. Egy héten 5 napból 4X tuti iszunk... és eddig még nem lett semmi bajunk. De azt olvastam hogy nagyon káros a szervezetre és agyvérzést vagy szívbetegséget is okozhat... vagy akár halált. Most akkor hagyjam abba vagy napi 1 doboz nem árt meg?2012. dec. 6. 15:26
1/4 bumbi02 válasza:
Napi 1 doboz nem árt meg. Halált sem fog okozni, és szívbetegséget sem. Ugyanúgy okoz szívbetegséget mint a kávé. Ha töménytelen mennyiséget iszol belőle. De ez kb mindenre igaz. (mármint hogy nagy mennyiségben kárt tud okozni)
Nekem volt olyan félévem-évem hogy napi 2 energiaitallal kezdtem. És még élek.
2/4 anonim válasza:
Osztálytársamnál még nem volt nap hogy ne láttam volna hogy igyon. ráadásul néha ilyen szutyok kobrát iszik. Volt hogy 1 nap 2 dobozzal délelőtt. De még megvan... viszont nem ajánlom
Szerintem a napi 1 doboz még oké, bár azért heti 2 napot tuti kihagynék a helyedben
Én mikor vettünk egy kartonnal ittam minden nap egyet, de egy hét után már néha álmatlanságban "szenvedtem", nem tudom hogy ennek köszönhetően-e
3/4 anonim válasza:
nem bűn ha iszod, de kb ugyanolyan mint a kávé. Csak mértékkel, ezt sem szabad túlzásba vinni :) Néha nem árt, de napi 2dl mondjuk 5 hétig az elég sok nekem. De ez csak az én véleményem. :)
4/4 anonim válasza:
Hagyd abba, tele van mesterséges vacakkal, igyál helyette gyümölcslét, sokkal egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!