Meddig hagyjam forrásban lévő vízbe, a kacsafarhátat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:51
1/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy mit is akarsz csinálni belőle. Azért én forrásban lévő vizben nem főzném, hisz zavaros lesz az egész lé, bár nem tudom mi a célod vele. A kacsa farhátnak több idő kell mint a csirkének, hisz rágósabb.
2/5 anonim válasza:
amíg puha nem lesz, nézd meg időnként villával
3/5 anonim válasza:
Kategória: Állatok > Kutyák
hát ha kutyának csinálod szerintem az luxus neki xD vagy a férjedre gondoltál..:D
4/5 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy mit akarok vele, nyílván azért tettem fel ide a kérdésemet, mert a kutyámnak szeretném
egyébként lehet leszedegetem ról a húst , már amit letudok, mert a kutyám nem nagyon bírja a csontot megemészteni, hányni szokott tőle...
köszönöm a válaszokat
2010. jún. 2. 18:01
5/5 A kérdező kommentje:
100 ft volt /kg megérte... ja és nem vagyok ratyi :D
2010. jún. 2. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!