Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezért hízik? Hogyan álitsam le?

Ezért hízik? Hogyan álitsam le?

Figyelt kérdés

A 14 éves kislányom nagyon vékonya alkatú volt.

De az utóbbi 2 hétben azt vettem rajta észre ,hogy folyamatosan hízik.

Pedig nem szokott se sok csokit vagy ilyen egészsaégtelent enni.

Mondjuk láttam a suli táskájába egy egy csipszes zacskót meg 3 csokis papirt és colás üveget is. Ezek szerint gondolom titokba vesz ilyen nassokat és ezektől hízik.

És mikor mentem a suliba az igazgatónőnek átadni egy levelet, akkor is éppen a büfébe láttam, szóval biztosan titokba vesz cuccokat (és ugye a büfében elégé egészségtelen és hizlaló ételeket árulnak), és ezért hizik. Otthon is találtam az iróasztalába egy hamburgeres tartó dobozt meg colás-fantás üveget.

Pedig mindennap sportol rendszeresen. (de mostanában azokról is lóg).Mindig is izmos és vékony test alaktú volt.

Most meg mikor megkapta az új bikinijét és mutogatta magán hát szinte semmi izom nincs rajta, elkezdett "hájasodni a teste".

Meg 47 kg volt 2 hete. Mostmeg a suliorvosnál már 54 kg volt.

2012. nov. 27. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2 het alatt durva ha valaki ennyit hizik.Nem ajanlom hogy tilts le a zsebpenzet,mert akkor csak rosszabba fog alakulni a dolog.Megkerhetned egy tulsulyos ismerosotoket hogy beszeljen vele milyen rossz ha egy ember kover.Probalj beszelni a lanyoddal es magyarazd el hogy nem szep a nagy has,szebb az izmos alkat es hogy kesobb milyen nehez lefogyni.

Amugy ez a kerdes pedig nagyon kamunak hangzik.

2012. nov. 28. 19:37
 12/12 anonim ***** válasza:

minek szül az ilyen, ha nem vállal felelősséget a gyerekért?

Ránőtt a fejedre ???!!!!!

2012. dec. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!