Mennyire jó megoldás, ha tömegnövelő étrend 5. étkezését nem bírom, mert nem fér belém több, ezért fogyasztok "speciális zöldfűszert" előtte 1 órával, hogy megjöjjön az étvágyam?
Örök szabály: annyit kell enni, amennyi jól esik.
Szerintem nem jó megoldás, mert a szervezeted, valószínüleg nem viccből jelzi, hogy nem fér beléd több, és azért mert a jelzést megszünteted, attól még nem fog beléd férni több, és csak rosszul leszel később. Nem értem mi a lényege a tömegnövelő étrendnek?
Sose fogom megérteni, én 5 hónapja tudok úgy gyúrni hogy nem figyelek különösképp az étkezésemre. Ugyanaz az étrendem ami eddig is volt. Ha megéhezem eszek. És mégis növekszik a tömegem.
De a válaszomat akkor is tartom, hogy szerintem egészségtelen többet enni, annál, amennyit bír az ember mindenféle étvágygerjesztő nélkül.
ajánlom figyelmedbe a cikket.
2szer több izmot is fel tudsz szedni, ha odafigyelsz az étkezésre. és mielőtt jönne valami okoskodó, attól, hogy odafigyelsz, hogy mit eszel, még nem lesznek mű izmaid...
ajánlom figyelmedbe a cikket.
2szer több izmot is fel tudsz szedni, ha odafigyelsz az étkezésre. és mielőtt jönne valami okoskodó, attól, hogy odafigyelsz, hogy mit eszel, még nem lesznek mű izmaid...
Mint írtam: én akkor eszek, ha éhes vagyok, és azt ami épp van:)
5. étkezés mikor van? Ha este akkor egyél túrót.
Egyébként 4-5 db főtt tojás. ár harapás az egész és lent is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!