Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van valami praktika, hogy a...

Van valami praktika, hogy a gyomrom jabban bírja az alkoholt? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogyha iszok, én az alkoholt elég jól bírom, de a gyomrom mindig kegyetlenül fáj és ég. Másnap viszont általában semmi baja a gyomromnak. Szóval van valami bevált praktika, hogy valamit alkoholfogyasztás előtt egyek v. igyak és ne fájjon a gyomrom ennyire ?
2012. nov. 8. 21:33
 1/9 anonim válasza:
10%
Talán az bitos becvalik hogy nem iszol alkoholt.10L
2012. nov. 8. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:

no igen erre mar gondoltam en is.... :D

de nem aze kerdezem mer nem akarok inni :D

2012. nov. 8. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mit, de egyél. És igyál is vizet bőven.
2012. nov. 8. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
zsír. Desznyózsírból vagy étolajból egy nagy kanállal. Multifunkcionális.
2012. nov. 8. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
egyél előtte minél több zsíros ételt
2012. nov. 9. 05:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki a zsírt írta szerintem nem viccből tette :) Sokan csinálják és tényleg beválik, csak ember legyen a talpán aki le tud küldeni egy korty olajat/zsírt magában. Erre tökéletes megoldás a zsírosabb ételek fogyasztása piálás előtt, esetleg közben. Például zsíroskenyér.
2012. nov. 9. 11:21
 7/9 A kérdező kommentje:
:D :D koszonom a valaszokat, ki fogom probalni :D
2012. nov. 9. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem viccből írtam a zsírt, aki lehúzta, az nem elég tájékozott. A hivatásos ivók módszere. Nem kellemes az igaz, de enyhíti az alkohol hatását. Tuti módszer. Hivatásos ivók nem keverendők az alkoholistákkal. Olyan emberekről van szó, akik hivatásuk révén meg nem kerülhető módon kényszerülnek alkoholos italt fogyasztani. Pl. fogadásokon, rendezvényeken stb.
2012. nov. 9. 22:33
 9/9 Sertés válasza:
Tényleg jó a zsír, de azt is említsük meg, hogy amint leoldódik a gyomorfalról, jön a filmszakadás... Gyomorégésre nekem a tej ivás vált be, igaz én másnaposság ellen alkalmaztam. Kb. fél liter lefekvés előtt, ha "kijön" újra. :-))
2013. ápr. 21. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!