Ki tud praktikákat? Mi a legjobb praktika az ellen, hogy a szonda kimutassa az alkoholt?
Figyelt kérdés
Múltkor volt a TV-be ,hogy olajat kell inni egy kanállal stb... Szerintetek??2009. nov. 10. 15:45
1/13 anonim válasza:
szerintem nem kell inni vezetés előtt, ennyi
2/13 anonim válasza:
Szerintem is a nem ivás a leghatékonyabb módszer:D Viccen kívül: tényleg ne igyál már légyszíves, ha vezetni fogsz! Senki sem szeretne meghalni miattad, ha berúgva akasz rodeózni, menj ki egy mezőre és dögölj meg ott-de legalább csak te!!
3/13 anonim válasza:
Volt ez már az Állítólag ban a Discoveri-n.Akármit próbáltak mindig kimutatta a szonda.Az olaj se jó szerintem.Egyszerűen ne igyál vezetés előtt vagy vegyél egy szondát igyál meg valamit és tesztelgesd hogy melyik módszer jó.De szerintem a mai szondák még az alkoholt tartalmazó süteményeket édességeket is kimutatja!
4/13 anonim válasza:
A zéró tolerancia miatt a legjobb, ha csak nézed a szeszt!
És egyébként se igyon senki vezetés előtt, azokat szándékos gyilkossági kísérlet miatt ítélném el, ha lebuknak!
5/13 anonim válasza:
A legjobb praktika, ha egy kortyot sem iszol vezetés előtt. Nagyon megjárhatod. Remélem, egyszer sem fogok veled találkozni az úton...
6/13 anonim válasza:
Nnah ne hogy már a szonda ellen "praktikázzunk"... inkább a balesetek ellen kéne azzal hogy aki vezet, az nem iszik. Nem?
Amúgy a Mythbustersben volt egy olyan rész melyben különböző dolgokat fogyasztottak és nézték h mikor csipog be a szonda.. ha jól emlékszem ott volt vmi alkoholos bonbon és attól is becsipogott.
7/13 anonim válasza:
Mielőtt megállít a rendőr pálinkával öblögetsz, az kiakasztja a szondát, olyan értéket mutat, hogy, akkora alkohol koncentráció mellet az embernek rég halottnak kéne lennie.
8/13 anonim válasza:
Olvastam vhol ezt a története:
Megállít a rendőr igazoltatás céljából. Te kiszállsz a kocsiból, bezárod az ajtaját és benyomod a rakétát mire azt mondod a rendőrnek: bocsi de én eddig jöttem.
Próbáld ki :))
De tényleg ne igyál ;-)
9/13 A kérdező kommentje:
Nemvezetek részegen csak nagyon kíváncsi vagyok :D
2009. nov. 10. 17:48
10/13 anonim válasza:
en ezt hallottam: ha ellenkezel akkor elvisznek vervetelre. es mivel legalabb egy ora mire oda eljutsz, meg tan a verbol nem is olyan pontosan kimutathato, ezert ha nem ittal olyan sokat, akkor jobban eloszlik... de lehet hogy hulyeseg. szoljatok ha igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!