Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kacsát (általában...

Hogy lehet kacsát (általában jó tokos) házilag legkönnyebben pucolni? Van rá valami jó praktika?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. jún. 25. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
jól kell időzíteni a vágást, ennyi a titok
2012. jún. 25. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Az 1-es által felrakott link tökéletes.

Valóban vigyázni kell a sorrendre. A vékony szálak égetése akár gázon, akár újságpapír stb. csak az utolsó művelet legyen.

2012. jún. 25. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!