Milyen díszeket lehet készíteni házilag karácsonyfára? Egyszerűt, Olcsót, túl sok alapanyag nélkül? Tippek, Ötletek?
habcsók, szaloncukor, mézeskalács - de ez gondolom alap dolog :)
habcsók karika receptje, ha esetleg nem tudod hogyan kell :) egyszerű és könnyen elkészíthető, és akár meg is eheted :)
Két tojásfehérjéhez adj hozzá 14 dkg cukrot, verd fel keményre, majd formázz belőle karikákat.
A fán jól mutat a vékonyra vágott narancs- vagy almakarika. A karikákat a radiátor fölé tett rácson szárítsd ki, vagy előmelegített sütõben szikkaszd meg.
veszel kis hungarocell darabkákat, és azt becsomagolod szép mintás papírba, és átkötöd egy vékony szalaggal.
remélem, hogy ezt a kérdést anno nem te tetted ki.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__136339..
14/L
utolsó vagyok:
[link] ez annyira bejön :D
ha a szalagokat megvarrod, vagy nem is tudom, akkor az is nagyon jó, és saját kezűleg meg lehet oldani. és abból az ágak végére masnikat kötsz.
[link] sok kellék kell, de szerintem így is meg lehetne oldani: veszel egy sima egyszínű gömböt, azt egy háló szerűségbe (necc harisnyából is megcsinálhatod), belerakod, és egy masnit kötsz a tetejére.
[link] olyan szép lenne, ha ízlésesebben lenne megcsinálva :DD
[link] nagyon próófi
[link] úúúgy tetszik! hogyha még becsillámozod, még jobb :D
[link] is milyen jó már, és tök egyszerű
remélem segítettem. MEGINT :D
és megírhatnád,hogy melyik tetszik, és hogy melyiket sikerült megcsinálni :))
Szia!
Én nagyon ajánlom ezt: [link]
Csak teatasak és egy kis türelem.
A hajtosatás is gyerekjáték, és ha a hátulját is felhasználod akkor elég 5 teatasak. (ezt nem mondja, ez az én ötletem :)) Nagyon jól nézki és nem kell vele nagyon sokat vacakolni. Én egyel olyan 15p (ha nem mondok sokat)alatt végeztem, pedig csak 12 éves vok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!