Az arcbőrt mivel lehet alaposan tiszítani házilag? Fekete miteszerek borítják az orromat. Csak kozmetikus tudja rendbe tenni vagy létezik házi praktika is?
Arcradírozás, utána kamillás gőzölés, két tiszta pzs és nyomikázás. :) Ha kész, tonizálás és hidratálás.
Ha tartósan akarsz tőlük megszabadulni, akkor sok vizet kell inni, helyesen (kevés fűszeres, nem zsíros) kajákat kell enni, naponta kell használni miteszer elleni arcmosókat, és piszkos kézzel nem szabad az arcon matatni. Sajnos, akinek hajlamos ilyesmire a bőre, az sokat kell kínlódjon, hogy rendben tartsa, és akkor sem lesz soha bababőre.
Nekem a Vichi és a Loreal termékek váltak be, de az előbbi rém drága.
Ha csak logikusan nézzük a dolgokat, az első módszer egy kalap szart sem ér. Talán azért nem működött.
Miért ragaszkodna a miteszer jobban a zselatinos tejhez vagy akár a tapaszhoz, mint a bőrödhöz?!
az 1. válaszadó nem ír hülyeséget, sok embernek bevált módszer - nekem sajnos pont nem.
videó: http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&fb_source=message
Tapaszt is próbáltam, vmire jó volt, nekem sajnos annyira az sem :( hétvégén megyek kozmetikushoz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!