A kolbász héját ha véletlen megettem lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Vettem a boltba egy szálat,és nagyon nehezen jött le a héja,és szerintem maradt is rajta.Ha megettem lehet tőle bajom?2009. aug. 9. 19:48
11/18 anonim válasza:
Én ezt a kérdést a humor rovatban tudnám elképzelni. Lehet, hogy mindjárt át is teszem oda.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem humornak szántam,teljesen komolyan kérdeztem,mert én mindig lehúzom róla,gyerekkorom óta így mutatták,dehát ahány annyi szokás.De nem akarom hogy ezért kiröhögjenek,ezért szerintem kitörlöm a kérdést.Mindig lehúztam a bőrét és ezután is le fogom.De igazából nem tudom miért kell ezen megbotránkozni,valaki így csinálja valaki úgy-
2009. aug. 9. 21:33
14/18 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne...
2009. aug. 9. 21:55
15/18 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Van még ilyen, mint te, én is lehúzom a kolbászról a bőrt, néha még többet elvacakolok vele, mint a megevéssel! :D Ha nincs türelmem apránként lehámozgatni, akkor bevállalom, és megeszem, de még soha nem lett tőle semmi bajom! Sőt, másnap reggel sem láttam kolbászhéj-darabokat... :D
16/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Bocs, hogy kicikiztelek ezzel, nem szoktam ilyet csinálni, azért ne szívd mellre! De valahogy úgy adta magát ez a humorlehetőség. Meg már hosszabb ideje gyülemlett bennem, hogy most akkor miért is kérdeznek ilyeneket az emberek. Mert volt már olyan kérdés, mi lesz velem, ha két napig nem tudok fürdeni, hozzám ért egy hajléktalan a metrón, mit tegyek, hogy ne fertőződjek meg, miért nem siratja a cicám a meghalt pici cicáját stb. Szóval én azt hiszem, hogy ennyire már egy gyerek is ismerheti a testét, meg a világot, hogy ilyenek miatt ne aggódjon. Persze az se gáz, ha lehúzod a kolbász héját...
17/18 A kérdező kommentje:
Oké semmi baj spongyát rá...
2009. aug. 9. 22:44
18/18 anonim válasza:
kolbászokat természetes bélbe, nem műanyagba szokták tölteni, bajod csak a műanyagtól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!